Naše hodnoty

Kategorie

Jaké hodnoty ctíme? Co je pro nás důležité?

 1) Svobodomyslnost

Svoboda, nikoliv však anarchie, je pro nás základem a hodnotou z nejdůležitějších. Mohli jsme vzniknout až ve svobodné společnosti, svobodně vybíráme dodavatele i sortiment, svobodně denně rozhodujeme. Jsme ryze česká společnost, nestojí za námi žádná vzdálená centrála s dirigistickými sklony. Zároveň nežijeme v totalitní zemi a svoboda je součástí naší ústavy. Bohu dík za to!

 2) Poctivost

Poctivě vybíráme, zpracováváme a kontrolujeme všechny naše produkty.

S pečlivostí přistupujeme k vyhodnocení každého čajového a kávového vzorku, který se dostane do firmy. Do sortimentu vstupují jen ty produkty, které upřímně vyhodnotíme jako nejzdařilejší a jako zdravotně nezávadné.

 3) Spolehlivost

Máme ambici být v každém ohledu spolehlivým partnerem: ve výběru sortimentu, v patřičné výši skladové zásoby, ve správnosti vychystané objednávky i v dodavatelských vztazích.

 4) Nekompromisnost

Ano, v nárocích na vysokou kvalitu a zdravotní bezpečnost našich produktů jsme vskutku nekompromisní. V tomto ohledu nevidíme prostor pro žádnou výjimku.

 5) Zdravé sebevědomí

Věříme si a doufáme, že zdravě. Věříme ve své schopnosti obstarat, zpracovat a nabídnout nejkvalitnější čajové lístky a nejdelikátnější kávová zrna na planetě.

 6) Odpovědnost

Cítíme odpovědnost vůči všem našim odběratelům. S odpovědností nakupujeme, importujeme, mícháme, pražíme, degustujeme i dodáváme.

 7) Transparentnost

Otevřeně sdělujeme, jakým způsobem pracujeme. Nemáme problém představit naše dodavatele, ukázat naše výrobní postupy. Naším cílem je transformace společnosti na zážitkovou firmu, plné otevření se veřejnosti.

 8) Respekt

Chováme respekt ke každému obchodnímu partnerovi, respekt je zároveň součástí mezilidských vztahů na všech našich pracovištích. Obzvláště s hlubokým respektem přistupujeme k ochraně životního prostředí.

 9) Pokora

Jsme jen teď a tady, a to na omezenou dobu. Vesmír nám umožnil vykonávat fantastickou práci s úžasnými produkty – čajem a kávou. S pokorou si tohoto daru vážíme.

 10) Soucit

Máme soucit s potřebnými. S ohledem na své možnosti pomáháme tam, kde cítíme, že je to třeba. Plody naší práce neputují tudíž jen zpátky dovnitř firmy, neboť sponzorujeme různé aktivity z různých stran společenského dění. Pomáháme těm, kteří si sami pomoci nemohou.

 


Otevřít chat