Skladem
Datum dostupnosti:
sypaný pravý polofermentovaný čaj
Čaj Four Season je vysokohorský (gao shan) čaj, který byl ručně sklizen a zpracován tradičními metodami. Four Season je odrůda pěstovaná v čajové oblasti Alishan (hora Ali) na Taiwanu. Bohatá půda v kombinaci s denní mlhou vytváří ideální podmínky pro pěstování čaje. Čajové lístky po zalití dávají světle zelený nálev. Ve vůni se rozvíjí tóny pampeliškového květu, který v chuti doplňuje jemná sladkost připomínající šťávu z cukrové třtiny.
vodou o teplotě 90 °C zalejte čaj v poměru 12 g (cca 6 vrchovatých čajových lžiček) na 1 litr vody. Ponechte 3 minuty louhovat. Poté přeceďte. Možno připravit až 4 nálevy.
sypaný pravý polofermentovaný čaj
sypaný pravý polofermentovaný čaj
Čaj Four Season je vysokohorský (gao shan) čaj, který byl ručně sklizen a zpracován tradičními metodami. Four Season je odrůda pěstovaná v čajové oblasti Alishan (hora Ali) na Taiwanu. Bohatá půda v kombinaci s denní mlhou vytváří ideální podmínky pro pěstování čaje. Čajové lístky po zalití dávají světle zelený nálev. Ve vůni se rozvíjí tóny pampeliškového květu, který v chuti doplňuje jemná sladkost připomínající šťávu z cukrové třtiny.
vodou o teplotě 90 °C zalejte čaj v poměru 12 g (cca 6 vrchovatých čajových lžiček) na 1 litr vody. Ponechte 3 minuty louhovat. Poté přeceďte. Možno připravit až 4 nálevy.
sypaný pravý polofermentovaný čaj
Základem je kvalitní oolong z jarní sklizně v Anxi ve Fujianu. Jedná se o částečně oxidovaný čaj, u kterého se čajové lístky před zaschnutím speciálním způsobem ochucují. Původ jeho výroby je na Taiwanu.
Základem je kvalitní oolong z jarní sklizně v Anxi ve Fujianu. Jedná se o částečně oxidovaný čaj, u kterého se čajové lístky před zaschnutím speciálním způsobem ochucují. Původ jeho výroby je na Taiwanu.
Základem je kvalitní oolong z jarní sklizně v Anxi ve Fujianu. Jedná se o částečně oxidovaný čaj, u kterého se čajové lístky před zaschnutím speciálním způsobem ochucují. Původ jeho výroby je na Taiwanu.
Základem je kvalitní oolong z jarní sklizně v Anxi ve Fujianu. Jedná se o částečně oxidovaný čaj, u kterého se čajové lístky před zaschnutím speciálním způsobem ochucují. Původ jeho výroby je na Taiwanu.
Čaj pochází z oblasti Wu Yi, pohoří na hranici provincií Fujian a Jiangxi. Lístky čaje jsou praženy při vyšších stupních, než je tomu běžné u příbuzného čaje Ti Kuan Yin. Po zalití vytvářejí objemné, hnědočerné lístky zlatavý nálev. Jeho výrazná vůně i chuť připomíná karambolu s tóny tropického d...
Čaj pochází z oblasti Wu Yi, pohoří na hranici provincií Fujian a Jiangxi. Lístky čaje jsou praženy při vyšších stupních, než je tomu běžné u příbuzného čaje Ti Kuan Yin. Po zalití vytvářejí objemné, hnědočerné lístky zlatavý nálev. Jeho výrazná vůně i chuť připomíná karambolu s tóny tropického d...