Skladem
Datum dostupnosti:
pražená mletá káva aromatizovaná (100% arabika) s příchutí
...pražená káva s aroma ušlechtilé čokolády a lískových oříšků
na 100 ml vody o teplotě 93-94°C použijte 7 g mleté kávy. Uchovejte v suchu, chraňte před teplem ve vzduchotěsné nádobě.
Pražená káva, aroma lískového oříšku a čokolády (3,5%). Výživové údaje na 100 ml: energetická hodnota 30 kJ/ 7 kcal, tuky 0.5 g (z toho nasycené mastné kyseliny 0 g), sacharidy 0.95 g (z toho cukry 0,3 g), bílkoviny 0,5 g, sůl 0,03 g.
Střední
pražená mletá káva aromatizovaná (100% arabika) s příchutí
...pražená káva s aroma ušlechtilé čokolády a lískových oříšků
na 100 ml vody o teplotě 93-94°C použijte 7 g mleté kávy. Uchovejte v suchu, chraňte před teplem ve vzduchotěsné nádobě.
Pražená káva, aroma lískového oříšku a čokolády (3,5%). Výživové údaje na 100 ml: energetická hodnota 30 kJ/ 7 kcal, tuky 0.5 g (z toho nasycené mastné kyseliny 0 g), sacharidy 0.95 g (z toho cukry 0,3 g), bílkoviny 0,5 g, sůl 0,03 g.
Střední
Káva pochází z\~regionu Soconusco, Chiapas (nadmořská výška 700 - 1000 m n.m.), kde v\~roce 2000 farmáři založili skupinu cooperative MOCABE. Cílem je zlepšovat sociální podmínky a životní prostředí. Odrůda: Bourbon, Caturra a Catuaí, Proces: Washed. Ve vůni můžet...
Káva pochází z\~regionu Soconusco, Chiapas (nadmořská výška 700 - 1000 m n.m.), kde v\~roce 2000 farmáři založili skupinu cooperative MOCABE. Cílem je zlepšovat sociální podmínky a životní prostředí. Odrůda: Bourbon, Caturra a Catuaí, Proces: Washed. Ve vůni můžet...
Pražená zrnková káva aromatizovaná (100% arabika) s chutí zralých malin.
Pražená zrnková káva aromatizovaná (100% arabika) s chutí zralých malin.
Káva pochází z regionu Muranga pod horou Mount Kenya, kde se pěstuje v nadmořské výšce 1600 až 2000 m. n. m. Kávová zrna jsou fermentována přes noc a po promytí sušena 8 až 14 dní. Odrůdy: SL 28, SL 34, Batian, Ruiru 11. Proces: Fully-washed. Ve vůni i chuti převaž...
Káva pochází z regionu Muranga pod horou Mount Kenya, kde se pěstuje v nadmořské výšce 1600 až 2000 m. n. m. Kávová zrna jsou fermentována přes noc a po promytí sušena 8 až 14 dní. Odrůdy: SL 28, SL 34, Batian, Ruiru 11. Proces: Fully-washed. Ve vůni i chuti převaž...