Skladem
Datum dostupnosti:
Doprava zdarma
pražená zrnková káva aromatizovaná (100% arabika)
Pražená zrnková káva aromatizovaná (100% arabika) s chutí zralých malin.
hrubost mletí přizpůsobte zvolenému způsobu přípravy kávy. Na 100 ml vody o teplotě 93-94°C použijte 7 g mleté kávy. Uchovejte v suchu, chraňte před teplem ve vzduchotěsné nádobě.
Pražená káva, aroma maliny (3,5%). Výživové údaje na 100 ml: energetická hodnota 30 kJ/ 7 kcal, tuky 0.5 g (z toho nasycené mastné kyseliny 0 g), sacharidy 0.97 g (z toho cukry 0,3 g), bílkoviny 0,5 g, sůl 0,03 g.
pražená zrnková káva aromatizovaná (100% arabika)
Pražená zrnková káva aromatizovaná (100% arabika) s chutí zralých malin.
hrubost mletí přizpůsobte zvolenému způsobu přípravy kávy. Na 100 ml vody o teplotě 93-94°C použijte 7 g mleté kávy. Uchovejte v suchu, chraňte před teplem ve vzduchotěsné nádobě.
Pražená káva, aroma maliny (3,5%). Výživové údaje na 100 ml: energetická hodnota 30 kJ/ 7 kcal, tuky 0.5 g (z toho nasycené mastné kyseliny 0 g), sacharidy 0.97 g (z toho cukry 0,3 g), bílkoviny 0,5 g, sůl 0,03 g.
Káva pochází z\~regionu Soconusco, Chiapas (nadmořská výška 700 - 1000 m n.m.), kde v\~roce 2000 farmáři založili skupinu cooperative MOCABE. Cílem je zlepšovat sociální podmínky a životní prostředí. Odrůda: Bourbon, Caturra a Catuaí, Proces: Washed. Ve vůni můžet...
Káva pochází z\~regionu Soconusco, Chiapas (nadmořská výška 700 - 1000 m n.m.), kde v\~roce 2000 farmáři založili skupinu cooperative MOCABE. Cílem je zlepšovat sociální podmínky a životní prostředí. Odrůda: Bourbon, Caturra a Catuaí, Proces: Washed. Ve vůni můžet...
Pražená zrnková plantážní káva (100% arabika). Směs vybraných brazilských arabik. K odstranění kofeinu z kávy byl použit jedinečný systém známý jako Swiss Water Process, neboli švýcarský vodní proces. Při tomto procesu se nepoužívají chemická rozpouštědla k odstran...
Pražená zrnková plantážní káva (100% arabika). Směs vybraných brazilských arabik. K odstranění kofeinu z kávy byl použit jedinečný systém známý jako Swiss Water Process, neboli švýcarský vodní proces. Při tomto procesu se nepoužívají chemická rozpouštědla k odstran...
V regionech Chanchamayo a Cuzco se pěstuje největší množství bio kávy na světě. Kávy z andských hor mají specifický rustikální charakter, který ale nepřebíjí ostatní typické chuťové rysy peruánské kávy:delikátní tělo,vinnou aciditu,čistou a sladkou dochuť. I...
V regionech Chanchamayo a Cuzco se pěstuje největší množství bio kávy na světě. Kávy z andských hor mají specifický rustikální charakter, který ale nepřebíjí ostatní typické chuťové rysy peruánské kávy:delikátní tělo,vinnou aciditu,čistou a sladkou dochuť. I...