Skladem
Datum dostupnosti:
pražená zrnková káva (100% arabika)
Káva pochází z farmy „Reina Elizabeth\ldblquote ve West Valley na Kostarice, kde se pěstuje v nadmořské výšce 1450-1550 m n. m. Kávová zrna se sbírají ručně a po promytí se suší sluncem 12 dní na afrických lůžkách. Před tříděním a loupáním ještě 2 měsíce odpočívají v pergamenu. Odrůda: Sarchimor. Proces: Black honey. Charakteristika: sladký karamel, jahody, černá jeřabina. Acidita delikátní a tělo sametové.
hrubost mletí přizpůsobte zvolenému způsobu přípravy kávy. Na 100 ml vody o teplotě 93-94°C použijte 7 g mleté kávy. Po pomletí ji uchovejte v suchu, chraňte před teplem ve vzduchotěsné nádobě. Další tipy na přípravu našich káv najdete zde: http://www.oxalis.cz/priprava-kavy
pražená zrnková plantážní káva (100% arabika)
pražená zrnková káva (100% arabika)
Káva pochází z farmy „Reina Elizabeth\ldblquote ve West Valley na Kostarice, kde se pěstuje v nadmořské výšce 1450-1550 m n. m. Kávová zrna se sbírají ručně a po promytí se suší sluncem 12 dní na afrických lůžkách. Před tříděním a loupáním ještě 2 měsíce odpočívají v pergamenu. Odrůda: Sarchimor. Proces: Black honey. Charakteristika: sladký karamel, jahody, černá jeřabina. Acidita delikátní a tělo sametové.
hrubost mletí přizpůsobte zvolenému způsobu přípravy kávy. Na 100 ml vody o teplotě 93-94°C použijte 7 g mleté kávy. Po pomletí ji uchovejte v suchu, chraňte před teplem ve vzduchotěsné nádobě. Další tipy na přípravu našich káv najdete zde: http://www.oxalis.cz/priprava-kavy
pražená zrnková plantážní káva (100% arabika)
V srdci etiopské oblasti Limu vzniká káva, která vás okouzlí svou šťavnatou svěžestí a jemnou čokoládovou hloubkou. Za její jedinečný chuťový profil vděčíme spolku místních farmářů, kteří pěstují tradiční odrůdu Heirloom v nadmořské výšce 1900 m n. m.V šálku se potkává hořká čokoláda s tó...
V srdci etiopské oblasti Limu vzniká káva, která vás okouzlí svou šťavnatou svěžestí a jemnou čokoládovou hloubkou. Za její jedinečný chuťový profil vděčíme spolku místních farmářů, kteří pěstují tradiční odrůdu Heirloom v nadmořské výšce 1900 m n. m.V šálku se potkává hořká čokoláda s tó...
Farma La Mellos, která se nachází v oblasti Chocamán, Veracruz (nadmořská výška 1360 m n. m.)\~je řízena farmářkou Itzií de Lourdes Lopez Trejo. S bohatým dědictvím pěstování kávy předávaným z generace na generaci, si Itzia vypěstovala hluboký respekt k přírodě, který se odráží v kvalitě kávy...
Farma La Mellos, která se nachází v oblasti Chocamán, Veracruz (nadmořská výška 1360 m n. m.)\~je řízena farmářkou Itzií de Lourdes Lopez Trejo. S bohatým dědictvím pěstování kávy předávaným z generace na generaci, si Itzia vypěstovala hluboký respekt k přírodě, který se odráží v kvalitě kávy...
Pražená zrnková káva aromatizovaná (100% arabika) bez kofeinu, aroma s příchutí originálních čokoládových pralinek. K odstranění kofeinu z kávy byl použit jedinečný systém známý jako Swiss Water Process, neboli švýcarský vodní proces. Při tomto procesu se nepoužívají chemická rozpouštědla k odstr...
Pražená zrnková káva aromatizovaná (100% arabika) bez kofeinu, aroma s příchutí originálních čokoládových pralinek. K odstranění kofeinu z kávy byl použit jedinečný systém známý jako Swiss Water Process, neboli švýcarský vodní proces. Při tomto procesu se nepoužívají chemická rozpouštědla k odstr...