Skladem
Datum dostupnosti:
Doprava zdarma
pražená zrnková káva (100% arabika)
Káva pochází z farmy „Reina Elizabeth\ldblquote ve West Valley na Kostarice, kde se pěstuje v nadmořské výšce 1450-1550 m n. m. Kávová zrna se sbírají ručně a po promytí se suší sluncem 12 dní na afrických lůžkách. Před tříděním a loupáním ještě 2 měsíce odpočívají v pergamenu. Odrůda: Sarchimor. Proces: Black honey. Charakteristika: sladký karamel, jahody, černá jeřabina. Acidita delikátní a tělo sametové.
hrubost mletí přizpůsobte zvolenému způsobu přípravy kávy. Na 100 ml vody o teplotě 93-94°C použijte 7 g mleté kávy. Uchovejte v suchu, chraňte před teplem ve vzduchotěsné nádobě. Další tipy na přípravu našich káv najdete zde: http://www.oxalis.cz/priprava-kavy
pražená zrnková káva (100% arabika)
Káva pochází z farmy „Reina Elizabeth\ldblquote ve West Valley na Kostarice, kde se pěstuje v nadmořské výšce 1450-1550 m n. m. Kávová zrna se sbírají ručně a po promytí se suší sluncem 12 dní na afrických lůžkách. Před tříděním a loupáním ještě 2 měsíce odpočívají v pergamenu. Odrůda: Sarchimor. Proces: Black honey. Charakteristika: sladký karamel, jahody, černá jeřabina. Acidita delikátní a tělo sametové.
hrubost mletí přizpůsobte zvolenému způsobu přípravy kávy. Na 100 ml vody o teplotě 93-94°C použijte 7 g mleté kávy. Uchovejte v suchu, chraňte před teplem ve vzduchotěsné nádobě. Další tipy na přípravu našich káv najdete zde: http://www.oxalis.cz/priprava-kavy
Vychutnejte si zimní dny s limitovanou edicí kávy Winter Edition. Mletá káva s příchutí chutí čokolády, oříšků a karamelu provoní váš domov neodolatelnou vůní.
Vychutnejte si zimní dny s limitovanou edicí kávy Winter Edition. Mletá káva s příchutí chutí čokolády, oříšků a karamelu provoní váš domov neodolatelnou vůní.
Pražená mletá káva aromatizovaná (100% arabika), aroma s příchutí smetanové čokolády a kokosu.
Pražená mletá káva aromatizovaná (100% arabika), aroma s příchutí smetanové čokolády a kokosu.
Exkluzivní káva z indonéské Jávě, pěstovaná ve výšce 1800 m n. m. pod horou Argopuro.Za jejím vznikem stojí inovativní tým Walida, který obnovuje krajinu a zároveň podporuje místní komunitu.Hybridní fermentace jí propůjčuje likérový charakter, šťavnatost a ...
Exkluzivní káva z indonéské Jávě, pěstovaná ve výšce 1800 m n. m. pod horou Argopuro.Za jejím vznikem stojí inovativní tým Walida, který obnovuje krajinu a zároveň podporuje místní komunitu.Hybridní fermentace jí propůjčuje likérový charakter, šťavnatost a ...