Skladem
Datum dostupnosti:
pražená zrnková káva (100% arabika)
Pražená zrnková plantážní káva (100% arabika). Směs káv z farem Capoeira a Colonia dos Pinheiros, které se nacházejí v regionu Sul de Minas. Vyvážená kompozice odráží specifický chuťový profil tohoto terroiru. V chuti i vůni převažuje čokoláda a oříšky doprovázené nádechem meruněk. Káva má jemnou, decentní aciditu a krémové tělo.
Ideální pro tyto druhy přípravy: french press, dripper, chemex, espresso, český turek.
hrubost mletí přizpůsobte zvolenému způsobu přípravy kávy. Na 100 ml vody o teplotě 93-94°C použijte 7 g mleté kávy. Po pomletí ji uchovejte v suchu, chraňte před teplem ve vzduchotěsné nádobě. Další tipy na přípravu našich káv najdete zde: http://www.oxalis.cz/priprava-kavy
Směs káv z farem Capoeira a Colonia dos Pinheiros, které se nacházejí v regionu Sul de Minas. Vyvážená kompozice odráží specifický chuťový profil tohoto terroiru. V chuti i vůni převažuje čokoláda a oříšky doprovázené nádechem meruněk. Káva má jemnou, decentní aciditu a krémové tělo.
pražená zrnková káva (100% arabika)
Pražená zrnková plantážní káva (100% arabika). Směs káv z farem Capoeira a Colonia dos Pinheiros, které se nacházejí v regionu Sul de Minas. Vyvážená kompozice odráží specifický chuťový profil tohoto terroiru. V chuti i vůni převažuje čokoláda a oříšky doprovázené nádechem meruněk. Káva má jemnou, decentní aciditu a krémové tělo.
Ideální pro tyto druhy přípravy: french press, dripper, chemex, espresso, český turek.
hrubost mletí přizpůsobte zvolenému způsobu přípravy kávy. Na 100 ml vody o teplotě 93-94°C použijte 7 g mleté kávy. Po pomletí ji uchovejte v suchu, chraňte před teplem ve vzduchotěsné nádobě. Další tipy na přípravu našich káv najdete zde: http://www.oxalis.cz/priprava-kavy
Směs káv z farem Capoeira a Colonia dos Pinheiros, které se nacházejí v regionu Sul de Minas. Vyvážená kompozice odráží specifický chuťový profil tohoto terroiru. V chuti i vůni převažuje čokoláda a oříšky doprovázené nádechem meruněk. Káva má jemnou, decentní aciditu a krémové tělo.
Promytá káva z farmy Riverdale v oblasti pohoří Východní Ghát. Majitel Prakashan Balaraman dbá na pečlivé zpracování klasickou metodou pouze zralých třešní. V chuti i vůni najdete mléčnou čokoládu a arašídy. Tělo je jemné, sladké. Acidita nízká.Ideální pro t...
Promytá káva z farmy Riverdale v oblasti pohoří Východní Ghát. Majitel Prakashan Balaraman dbá na pečlivé zpracování klasickou metodou pouze zralých třešní. V chuti i vůni najdete mléčnou čokoládu a arašídy. Tělo je jemné, sladké. Acidita nízká.Ideální pro t...
Proces: anaerobic naturalRegion: San Salvador VolcanoNadmořská výška: 1650 m n.m.Farmář: Fernando AlfaroOdrůda: Bourbon/ArabigoCharakteristika: borůvky - ostružiny - kakaové boby. Bohaté tělo. Jiskřivá acidita.
Proces: anaerobic naturalRegion: San Salvador VolcanoNadmořská výška: 1650 m n.m.Farmář: Fernando AlfaroOdrůda: Bourbon/ArabigoCharakteristika: borůvky - ostružiny - kakaové boby. Bohaté tělo. Jiskřivá acidita.
Pěstování kávy v Myanmaru má dlouhou tradici, která se váže již k roku 1885. Naše sorta pochází z plantáže Bant Sawk, která se rozprostírá v nadmořské výšce 1600 - 1750 m. Odrůda: Catuai, Proces: Natural. Ve vůni i chuti lze rozpoznat ušlechtilé kakao a liči n...
Pěstování kávy v Myanmaru má dlouhou tradici, která se váže již k roku 1885. Naše sorta pochází z plantáže Bant Sawk, která se rozprostírá v nadmořské výšce 1600 - 1750 m. Odrůda: Catuai, Proces: Natural. Ve vůni i chuti lze rozpoznat ušlechtilé kakao a liči n...