Skladem
Datum dostupnosti:
pražená zrnková káva (100% arabika)
Káva pochází z\~regionu Soconusco, Chiapas (nadmořská výška 700\emdash 1000 m n.m.), kde v\~roce 2000 farmáři založili skupinu cooperative MOCABE. Cílem je zlepšovat sociální podmínky a životní prostředí. Odrůda: Bourbon, Caturra a Catuaí, Proces: Washed. Ve vůni můžete nalézt vysokoprocentní čokoládu, v chuti pak objevíte maliny, třtinový cukr a hořkou čokoládu. Tělo je bohaté, acidita delikátní.
Ideální pro všechny druhy přípravy.
hrubost mletí přizpůsobte zvolenému způsobu přípravy kávy. Na 100 ml vody o teplotě 93-94°C použijte 7 g mleté kávy. Uchovejte v suchu, chraňte před teplem ve vzduchotěsné nádobě. Další tipy na přípravu našich káv najdete zde: http://www.oxalis.cz/priprava-kavy
pražená zrnková káva (100% arabika)
Káva pochází z\~regionu Soconusco, Chiapas (nadmořská výška 700\emdash 1000 m n.m.), kde v\~roce 2000 farmáři založili skupinu cooperative MOCABE. Cílem je zlepšovat sociální podmínky a životní prostředí. Odrůda: Bourbon, Caturra a Catuaí, Proces: Washed. Ve vůni můžete nalézt vysokoprocentní čokoládu, v chuti pak objevíte maliny, třtinový cukr a hořkou čokoládu. Tělo je bohaté, acidita delikátní.
Ideální pro všechny druhy přípravy.
hrubost mletí přizpůsobte zvolenému způsobu přípravy kávy. Na 100 ml vody o teplotě 93-94°C použijte 7 g mleté kávy. Uchovejte v suchu, chraňte před teplem ve vzduchotěsné nádobě. Další tipy na přípravu našich káv najdete zde: http://www.oxalis.cz/priprava-kavy
Pražená zrnková káva aromatizovaná (100% arabika) bez kofeinu, aroma s příchutí originálních čokoládových pralinek. K odstranění kofeinu z kávy byl použit jedinečný systém známý jako Swiss Water Process, neboli švýcarský vodní proces. Při tomto procesu se nepoužívají chemická rozpouštědla k odstr...
Pražená zrnková káva aromatizovaná (100% arabika) bez kofeinu, aroma s příchutí originálních čokoládových pralinek. K odstranění kofeinu z kávy byl použit jedinečný systém známý jako Swiss Water Process, neboli švýcarský vodní proces. Při tomto procesu se nepoužívají chemická rozpouštědla k odstr...
Proces: Experimentální/Anaerobic washed fruit enzyme infuzed processOblast: Toba/SumatraNadmořská výška: 1400 m n.m.Farmář: Bang SilalahiOdrůda: CatimorCharakteristika: Jasmín, hořká čokoláda, černý čaj
Proces: Experimentální/Anaerobic washed fruit enzyme infuzed processOblast: Toba/SumatraNadmořská výška: 1400 m n.m.Farmář: Bang SilalahiOdrůda: CatimorCharakteristika: Jasmín, hořká čokoláda, černý čaj
Proces: natural, Region:Nyamagabe, Nadmořská výška: 1700 - 2000 m.n.m., Farma: Motherland, Odrůda: Bourbon Jackson. Charakteristika: sladký citrón - pekanový ořech - ušlechtilé kakao. Sametové tělo, živá acidita. Tato káva pochází z farmy Motherland Farmers ležící ...
Proces: natural, Region:Nyamagabe, Nadmořská výška: 1700 - 2000 m.n.m., Farma: Motherland, Odrůda: Bourbon Jackson. Charakteristika: sladký citrón - pekanový ořech - ušlechtilé kakao. Sametové tělo, živá acidita. Tato káva pochází z farmy Motherland Farmers ležící ...