Není skladem
Datum dostupnosti:
pražená zrnková káva (100% arabika)
Káva pochází z farmy „Reina Elizabeth\ldblquote ve West Valley na Kostarice, kde se pěstuje v nadmořské výšce 1450-1550 m. n. m. Kávová zrna se sbírají ručně a po promytí se suší sluncem 12 dní na afrických lůžkách. Před tříděním a loupáním ještě 2 měsíce odpočívají v pergamenu. Odrůda: Sarchimor. Proces: Black honey. Charakteristika: Čokoláda, limetka, granátové jablko. Acidita živá a tělo bohaté.
hrubost mletí přizpůsobte zvolenému způsobu přípravy kávy. Na 100 ml vody o teplotě 93-94°C použijte 7 g mleté kávy. Uchovejte v suchu, chraňte před teplem ve vzduchotěsné nádobě. Další tipy na přípravu našich káv najdete zde: http://www.oxalis.cz/priprava-kavy
pražená zrnková plantážní káva (100% arabika)
pražená zrnková káva (100% arabika)
Káva pochází z farmy „Reina Elizabeth\ldblquote ve West Valley na Kostarice, kde se pěstuje v nadmořské výšce 1450-1550 m. n. m. Kávová zrna se sbírají ručně a po promytí se suší sluncem 12 dní na afrických lůžkách. Před tříděním a loupáním ještě 2 měsíce odpočívají v pergamenu. Odrůda: Sarchimor. Proces: Black honey. Charakteristika: Čokoláda, limetka, granátové jablko. Acidita živá a tělo bohaté.
hrubost mletí přizpůsobte zvolenému způsobu přípravy kávy. Na 100 ml vody o teplotě 93-94°C použijte 7 g mleté kávy. Uchovejte v suchu, chraňte před teplem ve vzduchotěsné nádobě. Další tipy na přípravu našich káv najdete zde: http://www.oxalis.cz/priprava-kavy
pražená zrnková plantážní káva (100% arabika)
Káva pochází z\~regionu Soconusco, Chiapas (nadmořská výška 700\emdash 1000 m n.m.), kde v\~roce 2000 farmáři založili skupinu cooperative MOCABE. Cílem je zlepšovat sociální podmínky a životní prostředí. Odrůda: Bourbon, Caturra a Catuaí, Proces: Washed. Ve vůni m...
Káva pochází z\~regionu Soconusco, Chiapas (nadmořská výška 700\emdash 1000 m n.m.), kde v\~roce 2000 farmáři založili skupinu cooperative MOCABE. Cílem je zlepšovat sociální podmínky a životní prostředí. Odrůda: Bourbon, Caturra a Catuaí, Proces: Washed. Ve vůni m...
V regionech Chanchamayo a Cuzco se pěstuje největší množství bio kávy na světě. Kávy z andských hor mají specifický rustikální charakter, který ale nepřebíjí ostatní typické chuťové rysy peruánské kávy:delikátní tělo,vinnou aciditu,čistou a sladkou dochuť. I...
V regionech Chanchamayo a Cuzco se pěstuje největší množství bio kávy na světě. Kávy z andských hor mají specifický rustikální charakter, který ale nepřebíjí ostatní typické chuťové rysy peruánské kávy:delikátní tělo,vinnou aciditu,čistou a sladkou dochuť. I...
Pražená zrnková plantážní káva (100% arabika). Hoja Blanca je kooperace, která se snaží pomáhat s čištěním a prodejem kávy drobným pěstitelům ve velmi nedostupné oblasti Cuilco v departementu Huehuetenango. Káva z tohoto regionu patří k tomu nejlepšímu, co Guatemal...
Pražená zrnková plantážní káva (100% arabika). Hoja Blanca je kooperace, která se snaží pomáhat s čištěním a prodejem kávy drobným pěstitelům ve velmi nedostupné oblasti Cuilco v departementu Huehuetenango. Káva z tohoto regionu patří k tomu nejlepšímu, co Guatemal...