Skladem
Datum dostupnosti:
pražená mletá káva aromatizovaná (100% arabika) s příchutí
Pražená mletá káva aromatizovaná (100% arabika) s aroma pomerančů a čokolády.
na 100 ml vody o teplotě 93-94°C použijte 7 g mleté kávy. Uchovejte v suchu, chraňte před teplem ve vzduchotěsné nádobě.
pražená káva aroma pomerančů a čokolády (2,7 %) Výživové údaje na 100 ml: energetická hodnota 34 kJ/ 8 kcal, tuky 0 g (z toho nasycené mastné kyseliny 0 g), sacharidy 1.2 g (z toho cukry 0 g), bílkoviny 0 g, sůl 0,03 g.
Střední
pražená mletá káva aromatizovaná (100% arabika) s příchutí
Pražená mletá káva aromatizovaná (100% arabika) s aroma pomerančů a čokolády.
na 100 ml vody o teplotě 93-94°C použijte 7 g mleté kávy. Uchovejte v suchu, chraňte před teplem ve vzduchotěsné nádobě.
pražená káva aroma pomerančů a čokolády (2,7 %) Výživové údaje na 100 ml: energetická hodnota 34 kJ/ 8 kcal, tuky 0 g (z toho nasycené mastné kyseliny 0 g), sacharidy 1.2 g (z toho cukry 0 g), bílkoviny 0 g, sůl 0,03 g.
Střední
Pražená mletá káva aromatizovaná (100% arabika) s aroma s nádechem čokolády, smetany a třešní.
Pražená mletá káva aromatizovaná (100% arabika) s aroma s nádechem čokolády, smetany a třešní.
Pražená zrnková káva aromatizovaná (100% arabika) bez kofeinu s aroma originálních čokoládových pralinek. K odstranění kofeinu z kávy byl použit jedinečný systém známý jako Swiss Water Process, neboli švýcarský vodní proces. Při tomto procesu se nepoužívají chemická rozpouštědla k odstranění kofe...
Pražená zrnková káva aromatizovaná (100% arabika) bez kofeinu s aroma originálních čokoládových pralinek. K odstranění kofeinu z kávy byl použit jedinečný systém známý jako Swiss Water Process, neboli švýcarský vodní proces. Při tomto procesu se nepoužívají chemická rozpouštědla k odstranění kofe...
Káva pochází z regionu Muranga pod horou Mount Kenya, kde se pěstuje v nadmořské výšce 1600 až 2000 m. n. m. Kávová zrna jsou fermentována přes noc a po promytí sušena 8 až 14 dní. Odrůdy: SL 28, SL 34, Batian, Ruiru 11. Proces: Fully-washed. Ve vůni i chuti převaž...
Káva pochází z regionu Muranga pod horou Mount Kenya, kde se pěstuje v nadmořské výšce 1600 až 2000 m. n. m. Kávová zrna jsou fermentována přes noc a po promytí sušena 8 až 14 dní. Odrůdy: SL 28, SL 34, Batian, Ruiru 11. Proces: Fully-washed. Ve vůni i chuti převaž...