Skladem
Datum dostupnosti:
sypaný pravý černý čaj
Čaj Golgen Snail z farmy Yunnan Yongde Dongxu je vyroben z kultivaru Yun Kang č.10, hybridního čajovníku kombinujícího vlastnosti odrůd sinensis a assamica. Varieta Yun Kang č.10 je ceněna pro svou delikátní vůni a výtečné chuťové nuance v medově nasládlých tónech.
vroucí vodou zalejte čaj v poměru 12 g (cca 5 vrchovatých čajových lžiček) na 1 litr vody. Ponechte 3 minuty louhovat. Poté přeceďte. Možno připravit 1 nálev.
Vysoký
sypaný pravý černý čaj
Čaj Golgen Snail z farmy Yunnan Yongde Dongxu je vyroben z kultivaru Yun Kang č.10, hybridního čajovníku kombinujícího vlastnosti odrůd sinensis a assamica. Varieta Yun Kang č.10 je ceněna pro svou delikátní vůni a výtečné chuťové nuance v medově nasládlých tónech.
vroucí vodou zalejte čaj v poměru 12 g (cca 5 vrchovatých čajových lžiček) na 1 litr vody. Ponechte 3 minuty louhovat. Poté přeceďte. Možno připravit 1 nálev.
Vysoký
Čajová zahrada Rungmook vznikla v polovině 19. století a leží ve výšce 1 700 m. Černohnědé čajové lístky dávají po zalití nálev zlatavé barvy, v jehož chuti i vůni objevíte pomeranče. Chuť je navíc doplněná o lehkou bergamotovou notu.
Čajová zahrada Rungmook vznikla v polovině 19. století a leží ve výšce 1 700 m. Černohnědé čajové lístky dávají po zalití nálev zlatavé barvy, v jehož chuti i vůni objevíte pomeranče. Chuť je navíc doplněná o lehkou bergamotovou notu.
Přispívá k normální činnosti dýchacího systému a trávení, činnosti močového měchýře a ledvin. Přispívá k přirozené obranyschopnosti organizmu.
Přispívá k normální činnosti dýchacího systému a trávení, činnosti močového měchýře a ledvin. Přispívá k přirozené obranyschopnosti organizmu.
Korejský čaj z ostrova Čedžu, pro jehož výrobu se sbírají lístky větší velikosti a to v pozdějším období než pro výrobu těch nejdražších čajů (Sejak a Woojeon). Svěží zelené lístky vytvářejí po zalití čirý zelenožlutý nálev s nádechem melounu a smetany.
Korejský čaj z ostrova Čedžu, pro jehož výrobu se sbírají lístky větší velikosti a to v pozdějším období než pro výrobu těch nejdražších čajů (Sejak a Woojeon). Svěží zelené lístky vytvářejí po zalití čirý zelenožlutý nálev s nádechem melounu a smetany.