Skladem
Datum dostupnosti:
Doprava zdarma
Korejský čaj z ostrova Čedžu, pro jehož výrobu se sbírají lístky větší velikosti a to v pozdějším období než pro výrobu těch nejdražších čajů (Sejak a Woojeon). Svěží zelené lístky vytvářejí po zalití čirý zelenožlutý nálev s nádechem melounu a smetany.
vodou o teplotě 70-80°C zalejte čaj v poměru 1,5 dl na čajovou lžičku. Pokud čaj louhujete v konvici, pak navíc 1 lžičku na konvici. Ponechte 2-3 minuty louhovat. Poté přeceďte. Možno připravit 3 nálevy.
Nízký
Korejský čaj z ostrova Čedžu, pro jehož výrobu se sbírají lístky větší velikosti a to v pozdějším období než pro výrobu těch nejdražších čajů (Sejak a Woojeon). Svěží zelené lístky vytvářejí po zalití čirý zelenožlutý nálev s nádechem melounu a smetany.
vodou o teplotě 70-80°C zalejte čaj v poměru 1,5 dl na čajovou lžičku. Pokud čaj louhujete v konvici, pak navíc 1 lžičku na konvici. Ponechte 2-3 minuty louhovat. Poté přeceďte. Možno připravit 3 nálevy.
Nízký
Nazývaný "obočí dlouhověkosti" pro svou rezavou barvu čajových lístků a pupenů. Bohatý nálev s chutí lehce vanilkovou a bambusovou. Bílý čaj vhodný ke každodenní konzumaci.
Nazývaný "obočí dlouhověkosti" pro svou rezavou barvu čajových lístků a pupenů. Bohatý nálev s chutí lehce vanilkovou a bambusovou. Bílý čaj vhodný ke každodenní konzumaci.
Čajová zahrada Orangajuli leží v oblasti Mangaldai sousedící s Bhútánem. Tradice její produkce, kterou nepřerušily ani místní nepokoje, se tu odráží na kvalitě čaje. Po zalití čajových lístků vzniká nálev oranžovohnědé barvy. Ve vůni i chuti dominuje šťavnatý pomeranč.
Čajová zahrada Orangajuli leží v oblasti Mangaldai sousedící s Bhútánem. Tradice její produkce, kterou nepřerušily ani místní nepokoje, se tu odráží na kvalitě čaje. Po zalití čajových lístků vzniká nálev oranžovohnědé barvy. Ve vůni i chuti dominuje šťavnatý pomeranč.
Ojedinělá ceylonská rarita z oblasti Kandy, starodávného hlavního města Srí Lanky. Čaj produkovaný na základě čínského výrobního postupu. V chuti dominují luční květy i med, v závěru pak zralé ovoce.
Ojedinělá ceylonská rarita z oblasti Kandy, starodávného hlavního města Srí Lanky. Čaj produkovaný na základě čínského výrobního postupu. V chuti dominují luční květy i med, v závěru pak zralé ovoce.