Sladké potěšení v podobě jemné mléčné čokolády! Toto lízátko je dokonalým dárkem pro každou příležitost - ať už chcete někomu vykouzlit úsměv, vyjádřit lásku nebo si jen dopřát chvilku sladkého požitku.
Složení
Cukr, kakaové máslo, sušené plnotučné mléko , kakaová hmota, emulgátor: sójový lecithin, přírodní vanilkové aroma. Obsah kakaové sušiny v mléčné čokoládě nejméně 33,6 %.
Sladké potěšení v podobě jemné mléčné čokolády! Toto lízátko je dokonalým dárkem pro každou příležitost - ať už chcete někomu vykouzlit úsměv, vyjádřit lásku nebo si jen dopřát chvilku sladkého požitku.
Složení
Cukr, kakaové máslo, sušené plnotučné mléko , kakaová hmota, emulgátor: sójový lecithin, přírodní vanilkové aroma. Obsah kakaové sušiny v mléčné čokoládě nejméně 33,6 %.
Je těžké odolat čerstvě praženým mandlím v bílé krémové čokoládě posypané chutnou skořicí. Této čokoládové pochoutky se nebudete moct nabažit. Kombinace křupavých mandlí a sametové bílé čokolády s energizující skořicí je delikátní odměnou pro vaše chuťové buňky.
Je těžké odolat čerstvě praženým mandlím v bílé krémové čokoládě posypané chutnou skořicí. Této čokoládové pochoutky se nebudete moct nabažit. Kombinace křupavých mandlí a sametové bílé čokolády s energizující skořicí je delikátní odměnou pro vaše chuťové buňky.
Jemná mléčná čokoláda se snoubí s lahodnými pistáciemi a mrazem sušenými malinami, které dodávají jedinečnou kombinaci sladkosti, oříškové jemnosti a osvěžující ovocné chuti. Toto elegantní čokoládové srdce je dokonalým dárkem pro každou příležitost - ať už chcete...
Jemná mléčná čokoláda se snoubí s lahodnými pistáciemi a mrazem sušenými malinami, které dodávají jedinečnou kombinaci sladkosti, oříškové jemnosti a osvěžující ovocné chuti. Toto elegantní čokoládové srdce je dokonalým dárkem pro každou příležitost - ať už chcete...
Klasický hnědý kandysový cukr poznáme podle pravidelných krystalů. Tyto krásné velké kousky vznikají speciální technologií. Typickou barvu i chuť mu pak dodá karamelizace. Jedná se o přírodní produkt, vhodný ke slazení všech druhů teplých nápojů, jako jsou např. grog, svařené víno, punč apod.
Klasický hnědý kandysový cukr poznáme podle pravidelných krystalů. Tyto krásné velké kousky vznikají speciální technologií. Typickou barvu i chuť mu pak dodá karamelizace. Jedná se o přírodní produkt, vhodný ke slazení všech druhů teplých nápojů, jako jsou např. grog, svařené víno, punč apod.