Není skladem
Datum dostupnosti:
mandle v bílé čokoládě a skořici
Je těžké odolat čerstvě praženým mandlím v bílé krémové čokoládě posypané chutnou skořicí. Této čokoládové pochoutky se nebudete moct nabažit. Kombinace křupavých mandlí a sametové bílé čokolády s energizující skořicí je delikátní odměnou pro vaše chuťové buňky.
Bílá čokoláda 78 % (cukr, kakaové máslo, sušené plnotučné mléko , sušená mléčná syrovátka, emulgátor: sójové lecitiny ; přírodní vanilkové aroma), mandle 20 %, skořice 2 %. Výrobek může obsahovat stopy arašídů a ostatních skořápkových plodů. Výživové údaje na 100 g: energetická hodnota 2347 kJ/ 563 kcal, tuky 34 g (z toho nasycené mastné kyseliny 16 g), sacharidy 56 g (z toho cukry 51 g), bílkoviny 7 g, sůl 0,23 g.
mandle v bílé čokoládě a skořici
Je těžké odolat čerstvě praženým mandlím v bílé krémové čokoládě posypané chutnou skořicí. Této čokoládové pochoutky se nebudete moct nabažit. Kombinace křupavých mandlí a sametové bílé čokolády s energizující skořicí je delikátní odměnou pro vaše chuťové buňky.
Bílá čokoláda 78 % (cukr, kakaové máslo, sušené plnotučné mléko , sušená mléčná syrovátka, emulgátor: sójové lecitiny ; přírodní vanilkové aroma), mandle 20 %, skořice 2 %. Výrobek může obsahovat stopy arašídů a ostatních skořápkových plodů. Výživové údaje na 100 g: energetická hodnota 2347 kJ/ 563 kcal, tuky 34 g (z toho nasycené mastné kyseliny 16 g), sacharidy 56 g (z toho cukry 51 g), bílkoviny 7 g, sůl 0,23 g.
Straciatellové lískové oříšky jsou překvapivým spojením ořechové křupavosti a krémové bílé čokolády smíchané s kousky tmavé čokolády. Čokoládové oříšky inspirované chutí klasické italské zmrzliny si získají vaše srdce díky výjimečné chuti s tóny vanilky.
Straciatellové lískové oříšky jsou překvapivým spojením ořechové křupavosti a krémové bílé čokolády smíchané s kousky tmavé čokolády. Čokoládové oříšky inspirované chutí klasické italské zmrzliny si získají vaše srdce díky výjimečné chuti s tóny vanilky.
Klasický hnědý kandysový cukr poznáme podle pravidelných krystalů. Tyto krásné velké kousky vznikají speciální technologií. Typickou barvu i chuť mu pak dodá karamelizace. Jedná se o přírodní produkt, vhodný ke slazení všech druhů teplých nápojů, jako jsou např. grog, svařené víno, punč apod.
Klasický hnědý kandysový cukr poznáme podle pravidelných krystalů. Tyto krásné velké kousky vznikají speciální technologií. Typickou barvu i chuť mu pak dodá karamelizace. Jedná se o přírodní produkt, vhodný ke slazení všech druhů teplých nápojů, jako jsou např. grog, svařené víno, punč apod.
Kandys poznáte podle pravidelných krystalů, které vznikají speciální technologií. Je vhodný ke slazení všech druhů teplých nápojů.
Kandys poznáte podle pravidelných krystalů, které vznikají speciální technologií. Je vhodný ke slazení všech druhů teplých nápojů.