Skladem
Datum dostupnosti:
Sladké potěšení v podobě jemné mléčné čokolády. Toto lízátko je dokonalým dárkem pro každou příležitost - ať už chcete někomu vykouzlit úsměv, vyjádřit lásku nebo si jen dopřát chvilku sladkého požitku.
Složení
Cukr, kakaové máslo, sušené plnotučné mléko , kakaová hmota, emulgátor: sójový lecithin, přírodní vanilkové aroma. Obsah kakaové sušiny v mléčné čokoládě nejméně 33,6 %.
Pozn. : Vzory na lízátkách se mohou lišit od obrázku na e-shopu.
Sladké potěšení v podobě jemné mléčné čokolády. Toto lízátko je dokonalým dárkem pro každou příležitost - ať už chcete někomu vykouzlit úsměv, vyjádřit lásku nebo si jen dopřát chvilku sladkého požitku.
Složení
Cukr, kakaové máslo, sušené plnotučné mléko , kakaová hmota, emulgátor: sójový lecithin, přírodní vanilkové aroma. Obsah kakaové sušiny v mléčné čokoládě nejméně 33,6 %.
Pozn. : Vzory na lízátkách se mohou lišit od obrázku na e-shopu.
Klasický bílý kandysový cukr poznáme podle pravidelných krystalů. Tyto krásné velké kousky vznikají speciální technologií. Jedná se o přírodní produkt, vhodný ke slazení všech druhů teplých nápojů. Obzvláště je možno jej doporučit k dochucení kvalitního černého čaje. Tradičně je také v domácnoste...
Klasický bílý kandysový cukr poznáme podle pravidelných krystalů. Tyto krásné velké kousky vznikají speciální technologií. Jedná se o přírodní produkt, vhodný ke slazení všech druhů teplých nápojů. Obzvláště je možno jej doporučit k dochucení kvalitního černého čaje. Tradičně je také v domácnoste...
Kandys poznáte podle pravidelných krystalů, které vznikají speciální technologií. Je vhodný ke slazení všech druhů teplých nápojů.
Kandys poznáte podle pravidelných krystalů, které vznikají speciální technologií. Je vhodný ke slazení všech druhů teplých nápojů.
Kandys poznáte podle pravidelných krystalů, které vznikají speciální technologií. Typickou barvu i chuť mu dodává karamelizace. Je vhodný ke slazení všech druhů teplých nápojů.
Kandys poznáte podle pravidelných krystalů, které vznikají speciální technologií. Typickou barvu i chuť mu dodává karamelizace. Je vhodný ke slazení všech druhů teplých nápojů.