Skladem
Datum dostupnosti:
pražená kávová zrna v hořké čokoládě
Patříte mezi milovníky kávy i čokolády? Pak je pro vás tato lahůdka jasnou volbou. Podlehněte lahodné chuti kávových zrn v hořké čokoládě. Tato kombinace vám zaručeně zvedne náladu.
Hořká čokoláda 74 % (cukr, kakaová hmota, kakaové máslo, emulgátor: sójové lecitiny ; aroma vanilky), kávová zrna pražená 25 % (100 % arabika), leštící směs (arabská guma, šelak). Výrobek může obsahovat stopy arašídů, ostatních skořápkových plodů a mléka. V hořké čokoládě obsah kakaové sušiny nejméně 43 %. Obsahuje kofein – není vhodné pro děti a těhotné. Výživové údaje na 100 g: energetická hodnota 2040 kJ/ 489 kcal, tuky 24 g (z toho nasycené mastné kyseliny 14 g), sacharidy 55 g (z toho cukry 53 g), bílkoviny 7,3 g, sůl 0 g.
Nízký
pražená kávová zrna v hořké čokoládě
Patříte mezi milovníky kávy i čokolády? Pak je pro vás tato lahůdka jasnou volbou. Podlehněte lahodné chuti kávových zrn v hořké čokoládě. Tato kombinace vám zaručeně zvedne náladu.
Hořká čokoláda 74 % (cukr, kakaová hmota, kakaové máslo, emulgátor: sójové lecitiny ; aroma vanilky), kávová zrna pražená 25 % (100 % arabika), leštící směs (arabská guma, šelak). Výrobek může obsahovat stopy arašídů, ostatních skořápkových plodů a mléka. V hořké čokoládě obsah kakaové sušiny nejméně 43 %. Obsahuje kofein – není vhodné pro děti a těhotné. Výživové údaje na 100 g: energetická hodnota 2040 kJ/ 489 kcal, tuky 24 g (z toho nasycené mastné kyseliny 14 g), sacharidy 55 g (z toho cukry 53 g), bílkoviny 7,3 g, sůl 0 g.
Nízký
Kandys poznáte podle pravidelných krystalů, které vznikají speciální technologií. Je vhodný ke slazení všech druhů teplých nápojů.
Kandys poznáte podle pravidelných krystalů, které vznikají speciální technologií. Je vhodný ke slazení všech druhů teplých nápojů.
Klasický bílý kandysový cukr poznáme podle pravidelných krystalů. Tyto krásné velké kousky vznikají speciální technologií. Jedná se o přírodní produkt, vhodný ke slazení všech druhů teplých nápojů. Obzvláště je možno jej doporučit k dochucení kvalitního černého čaje. Tradičně je také v domácnoste...
Klasický bílý kandysový cukr poznáme podle pravidelných krystalů. Tyto krásné velké kousky vznikají speciální technologií. Jedná se o přírodní produkt, vhodný ke slazení všech druhů teplých nápojů. Obzvláště je možno jej doporučit k dochucení kvalitního černého čaje. Tradičně je také v domácnoste...
Kandys poznáte podle pravidelných krystalů, které vznikají speciální technologií. Typickou barvu i chuť mu dodává karamelizace. Je vhodný ke slazení všech druhů teplých nápojů.
Kandys poznáte podle pravidelných krystalů, které vznikají speciální technologií. Typickou barvu i chuť mu dodává karamelizace. Je vhodný ke slazení všech druhů teplých nápojů.