Skladem
Datum dostupnosti:
lískové ořechy v bílé čokoládě
Straciatellové lískové oříšky jsou překvapivým spojením ořechové křupavosti a krémové bílé čokolády smíchané s kousky tmavé čokolády. Čokoládové oříšky inspirované chutí klasické italské zmrzliny si získají vaše srdce díky výjimečné chuti s tóny vanilky.
Bílá čokoláda 78 % (cukr, kakaové máslo, sušené plnotučné mléko , sušená mléčná syrovátka, emulgátor: sójové lecitiny ; přírodní vanilkové aroma), lískové ořechy 20 %, kousky hořké čokolády (cukr, kakaová hmota, kakaové máslo, emulgátor: sójové lecitiny ; aroma vanilky), lešticí látky (arabská guma, šelak), aroma. Výrobek může obsahovat stopy arašídů a ostatních skořápkových plodů. V hořké čokoládě obsah kakaové sušiny nejméně 43 %. Výživové údaje na 100 g: energetická hodnota 2401 kJ/ 576 kcal, tuky 37 g (z toho nasycené mastné kyseliny 16 g), sacharidy 54 g (z toho cukry 51 g), bílkoviny 6,2 g, sůl 0,22 g.
lískové ořechy v bílé čokoládě
Straciatellové lískové oříšky jsou překvapivým spojením ořechové křupavosti a krémové bílé čokolády smíchané s kousky tmavé čokolády. Čokoládové oříšky inspirované chutí klasické italské zmrzliny si získají vaše srdce díky výjimečné chuti s tóny vanilky.
Bílá čokoláda 78 % (cukr, kakaové máslo, sušené plnotučné mléko , sušená mléčná syrovátka, emulgátor: sójové lecitiny ; přírodní vanilkové aroma), lískové ořechy 20 %, kousky hořké čokolády (cukr, kakaová hmota, kakaové máslo, emulgátor: sójové lecitiny ; aroma vanilky), lešticí látky (arabská guma, šelak), aroma. Výrobek může obsahovat stopy arašídů a ostatních skořápkových plodů. V hořké čokoládě obsah kakaové sušiny nejméně 43 %. Výživové údaje na 100 g: energetická hodnota 2401 kJ/ 576 kcal, tuky 37 g (z toho nasycené mastné kyseliny 16 g), sacharidy 54 g (z toho cukry 51 g), bílkoviny 6,2 g, sůl 0,22 g.
Klasický hnědý kandysový cukr poznáme podle pravidelných krystalů. Tyto krásné velké kousky vznikají speciální technologií. Typickou barvu i chuť mu pak dodá karamelizace. Jedná se o přírodní produkt, vhodný ke slazení všech druhů teplých nápojů, jako jsou např. grog, svařené víno, punč apod.
Klasický hnědý kandysový cukr poznáme podle pravidelných krystalů. Tyto krásné velké kousky vznikají speciální technologií. Typickou barvu i chuť mu pak dodá karamelizace. Jedná se o přírodní produkt, vhodný ke slazení všech druhů teplých nápojů, jako jsou např. grog, svařené víno, punč apod.
Klasický bílý kandysový cukr poznáme podle pravidelných krystalů. Tyto krásné velké kousky vznikají speciální technologií. Jedná se o přírodní produkt, vhodný ke slazení všech druhů teplých nápojů. Obzvláště je možno jej doporučit k dochucení kvalitního černého čaje. Tradičně je také v domácnoste...
Klasický bílý kandysový cukr poznáme podle pravidelných krystalů. Tyto krásné velké kousky vznikají speciální technologií. Jedná se o přírodní produkt, vhodný ke slazení všech druhů teplých nápojů. Obzvláště je možno jej doporučit k dochucení kvalitního černého čaje. Tradičně je také v domácnoste...
Kandys poznáte podle pravidelných krystalů, které vznikají speciální technologií. Je vhodný ke slazení všech druhů teplých nápojů.
Kandys poznáte podle pravidelných krystalů, které vznikají speciální technologií. Je vhodný ke slazení všech druhů teplých nápojů.