Skladem
Datum dostupnosti:
Pražená zrnková káva (100% arabika)
Proces: anaerobic natural
Region: San Salvador Volcano
Nadmořská výška: 1650 m n.m.
Farmář: Fernando Alfaro
Odrůda: Bourbon/Arabigo
Charakteristika: borůvky - ostružiny - kakaové boby. Bohaté tělo. Jiskřivá acidita.
Hrubost mletí přizpůsobte zvolenému způsobu přípravy kávy. Na 100 ml vody o teplotě 93 – 94°C použijte 7 g mleté kávy. Uchovejte v suchu, chraňte před teplem ve vzduchotěsné nádobě. Další tipy na přípravu našich káv najdete zde: http://www.oxalis.cz/priprava-kavy.
Pražená zrnková plantážní káva (100% arabika)
Pražená zrnková káva (100% arabika)
Proces: anaerobic natural
Region: San Salvador Volcano
Nadmořská výška: 1650 m n.m.
Farmář: Fernando Alfaro
Odrůda: Bourbon/Arabigo
Charakteristika: borůvky - ostružiny - kakaové boby. Bohaté tělo. Jiskřivá acidita.
Hrubost mletí přizpůsobte zvolenému způsobu přípravy kávy. Na 100 ml vody o teplotě 93 – 94°C použijte 7 g mleté kávy. Uchovejte v suchu, chraňte před teplem ve vzduchotěsné nádobě. Další tipy na přípravu našich káv najdete zde: http://www.oxalis.cz/priprava-kavy.
Pražená zrnková plantážní káva (100% arabika)
Kávové zrnka se ukrývají ve sladké kávové třešni. Sušením těchto třešní vzniká cascara. Nápoj připravený z cascary má příjemně nasládlou vůni. Cascara pochází z farmy Carmen Estate, kde se ve výšce 1700 m. n. m. již přes 50 let pěstuje a zpracovává vysoce kvalitní ...
Kávové zrnka se ukrývají ve sladké kávové třešni. Sušením těchto třešní vzniká cascara. Nápoj připravený z cascary má příjemně nasládlou vůni. Cascara pochází z farmy Carmen Estate, kde se ve výšce 1700 m. n. m. již přes 50 let pěstuje a zpracovává vysoce kvalitní ...
Káva pochází z regionu Muranga pod horou Mount Kenya, kde se pěstuje v nadmořské výšce 1600 až 2000 m. n. m. Kávová zrna jsou fermentována přes noc a po promytí sušena 8 až 14 dní. Odrůdy: SL 28, SL 34, Batian, Ruiru 11. Proces: Fully-washed. Ve vůni i chuti převaž...
Káva pochází z regionu Muranga pod horou Mount Kenya, kde se pěstuje v nadmořské výšce 1600 až 2000 m. n. m. Kávová zrna jsou fermentována přes noc a po promytí sušena 8 až 14 dní. Odrůdy: SL 28, SL 34, Batian, Ruiru 11. Proces: Fully-washed. Ve vůni i chuti převaž...
Pražená zrnková plantážní káva (100% arabika). Úrodná půda a vhodné podnebí ve výšce 1500 až 2000 m jsou zárukou velmi dobrých podmínek pro kvalitní produkci. Supremo se vyznačuje větším zrnem, pochází převážně od soukromých pěstitelů, kteří se o svou kávu pečlivě ...
Pražená zrnková plantážní káva (100% arabika). Úrodná půda a vhodné podnebí ve výšce 1500 až 2000 m jsou zárukou velmi dobrých podmínek pro kvalitní produkci. Supremo se vyznačuje větším zrnem, pochází převážně od soukromých pěstitelů, kteří se o svou kávu pečlivě ...