Mikrolot je káva s jasným původem neboli s rodokmenem. Dozvíte se přesně, od kterého farmáře a z jakého regionu káva pochází, jakým způsobem byla zpracována, v jaké nadmořské výšce byla vypěstována, a o jakou odrůdu arabiky se jedná. Pěstuje se pouze v omezeném množství a vyznačuje se vysokou kvalitou. Při výběru mikrolotu se můžete řídit detailně vypracovaným chuťovým profilem a charakteristikou kávy.
Proces: honey, Region: Tarrazu, Nadmořská výška: 1500 m.n.m., Farma: Juanachute, Odrůda: Caturra, Catuai. Charakteristika: mandarinka - datle - mandlové mléko. Sametové tělo, citrónová acidita.
Proces: honey, Region: Tarrazu, Nadmořská výška: 1500 m.n.m., Farma: Juanachute, Odrůda: Caturra, Catuai. Charakteristika: mandarinka - datle - mandlové mléko. Sametové tělo, citrónová acidita.
Proces: honey, Region: Tarrazu, Nadmořská výška: 1500 m.n.m., Farma: Juanachute, Odrůda: Caturra, Catuai. Charakteristika: mandarinka - datle - mandlové mléko. Sametové tělo, citrónová acidita.
Proces: honey, Region: Tarrazu, Nadmořská výška: 1500 m.n.m., Farma: Juanachute, Odrůda: Caturra, Catuai. Charakteristika: mandarinka - datle - mandlové mléko. Sametové tělo, citrónová acidita.
Proces: natural, Region: El Balsamo, Nadmořská výška: 1150 m n.m., Farma: Santa Cristina, Odrůda: Bourbon blend. Charakteristika: višňový likér – oříškový nugát. Bohaté tělo, pronikavá acidita.
Proces: natural, Region: El Balsamo, Nadmořská výška: 1150 m n.m., Farma: Santa Cristina, Odrůda: Bourbon blend. Charakteristika: višňový likér – oříškový nugát. Bohaté tělo, pronikavá acidita.
Proces: natural, Region: El Balsamo, Nadmořská výška: 1150 m n.m., Farma: Santa Cristina, Odrůda: Bourbon blend. Charakteristika: višňový likér – oříškový nugát. Bohaté tělo, pronikavá acidita.
Proces: natural, Region: El Balsamo, Nadmořská výška: 1150 m n.m., Farma: Santa Cristina, Odrůda: Bourbon blend. Charakteristika: višňový likér – oříškový nugát. Bohaté tělo, pronikavá acidita.
Káva pochází z různých regionů obklopujících slavnou horu Mount Kenya. Kávovníky rostou v hlubokých a bohatých sopečných půdách ve vysoké nadmořské výšce až 1900 m.n.m. Charakteristika: karambola - limetka - ušlechtilá čokoláda. Mohutné tělo, citronová acidita.
Káva pochází z různých regionů obklopujících slavnou horu Mount Kenya. Kávovníky rostou v hlubokých a bohatých sopečných půdách ve vysoké nadmořské výšce až 1900 m.n.m. Charakteristika: karambola - limetka - ušlechtilá čokoláda. Mohutné tělo, citronová acidita.
Káva pochází z různých regionů obklopujících slavnou horu Mount Kenya. Kávovníky rostou v hlubokých a bohatých sopečných půdách ve vysoké nadmořské výšce až 1900 m.n.m. Charakteristika: karambola - limetka - ušlechtilá čokoláda. Mohutné tělo, citronová acidita.
Káva pochází z různých regionů obklopujících slavnou horu Mount Kenya. Kávovníky rostou v hlubokých a bohatých sopečných půdách ve vysoké nadmořské výšce až 1900 m.n.m. Charakteristika: karambola - limetka - ušlechtilá čokoláda. Mohutné tělo, citronová acidita.
Proces: washed, Region: Huila, Nadmořská výška: 1800 m n.m., Farma: El Recuerdo, Odrůda: Caturra. Charakteristika: hořká čokoláda – datle – citronová kůra. Sametové tělo, delikátní acidita.
Proces: washed, Region: Huila, Nadmořská výška: 1800 m n.m., Farma: El Recuerdo, Odrůda: Caturra. Charakteristika: hořká čokoláda – datle – citronová kůra. Sametové tělo, delikátní acidita.
Proces: washed, Region: Huila, Nadmořská výška: 1800 m n.m., Farma: El Recuerdo, Odrůda: Caturra. Charakteristika: hořká čokoláda – datle – citronová kůra. Sametové tělo, delikátní acidita.
Proces: washed, Region: Huila, Nadmořská výška: 1800 m n.m., Farma: El Recuerdo, Odrůda: Caturra. Charakteristika: hořká čokoláda – datle – citronová kůra. Sametové tělo, delikátní acidita.
Proces: washed Region: Ignacio Nadmořská výška: 1750 m n.m. Farma: El Acerillo Odrůda: Burbon, Caturra Charakteristika: ušlechtilá čokoláda, sladký pomeranč, vlašský ořech. Bohaté tělo, živá acidit...
Proces: washed Region: Ignacio Nadmořská výška: 1750 m n.m. Farma: El Acerillo Odrůda: Burbon, Caturra Charakteristika: ušlechtilá čokoláda, sladký pomeranč, vlašský ořech. Bohaté tělo, živá acidit...
Proces: washed Region: Ignacio Nadmořská výška: 1750 m n.m. Farma: El Acerillo Odrůda: Burbon, Caturra Charakteristika: ušlechtilá čokoláda, sladký pomeranč, vlašský ořech. Bohaté tělo, živá acidit...
Proces: washed Region: Ignacio Nadmořská výška: 1750 m n.m. Farma: El Acerillo Odrůda: Burbon, Caturra Charakteristika: ušlechtilá čokoláda, sladký pomeranč, vlašský ořech. Bohaté tělo, živá acidit...
Proces: natural, Region:Nyamagabe, Nadmořská výška: 1700 - 2000 m.n.m., Farma: Motherland, Odrůda: Bourbon Jackson. Charakteristika: sladký citrón - pekanový ořech - ušlechtilé kakao. Sametové tělo, živá acidita.
Proces: natural, Region:Nyamagabe, Nadmořská výška: 1700 - 2000 m.n.m., Farma: Motherland, Odrůda: Bourbon Jackson. Charakteristika: sladký citrón - pekanový ořech - ušlechtilé kakao. Sametové tělo, živá acidita.
Proces: natural, Region:Nyamagabe, Nadmořská výška: 1700 - 2000 m.n.m., Farma: Motherland, Odrůda: Bourbon Jackson. Charakteristika: sladký citrón - pekanový ořech - ušlechtilé kakao. Sametové tělo, živá acidita. Tato káva pochází z farmy Motherland Farmers ležící ...
Proces: natural, Region:Nyamagabe, Nadmořská výška: 1700 - 2000 m.n.m., Farma: Motherland, Odrůda: Bourbon Jackson. Charakteristika: sladký citrón - pekanový ořech - ušlechtilé kakao. Sametové tělo, živá acidita. Tato káva pochází z farmy Motherland Farmers ležící ...