Produkt již není v nabídce
Datum dostupnosti:
Pražená zrnková káva (100% arabika)
Proces: anaerobic natural
Region: San Salvador Volcano
Nadmořská výška: 1650 m n.m.
Farmář: Fernando Alfaro
Odrůda: Bourbon/Arabigo
Charakteristika: borůvky - ostružiny - kakaové boby. Bohaté tělo. Jiskřivá acidita.
Hrubost mletí přizpůsobte zvolenému způsobu přípravy kávy. Na 100 ml vody o teplotě 93 – 94°C použijte 7 g mleté kávy. Uchovejte v suchu, chraňte před teplem ve vzduchotěsné nádobě. Další tipy na přípravu našich káv najdete zde: http://www.oxalis.cz/priprava-kavy.
Pražená zrnková plantážní káva (100% arabika)
Pražená zrnková káva (100% arabika)
Proces: anaerobic natural
Region: San Salvador Volcano
Nadmořská výška: 1650 m n.m.
Farmář: Fernando Alfaro
Odrůda: Bourbon/Arabigo
Charakteristika: borůvky - ostružiny - kakaové boby. Bohaté tělo. Jiskřivá acidita.
Hrubost mletí přizpůsobte zvolenému způsobu přípravy kávy. Na 100 ml vody o teplotě 93 – 94°C použijte 7 g mleté kávy. Uchovejte v suchu, chraňte před teplem ve vzduchotěsné nádobě. Další tipy na přípravu našich káv najdete zde: http://www.oxalis.cz/priprava-kavy.
Pražená zrnková plantážní káva (100% arabika)
Pražená zrnková plantážní káva (100% arabika). Úrodná půda a vhodné podnebí ve výšce 1500 až 2000 m jsou zárukou velmi dobrých podmínek pro kvalitní produkci. Supremo se vyznačuje větším zrnem, pochází převážně od soukromých pěstitelů, kteří se o svou kávu pečlivě ...
Pražená zrnková plantážní káva (100% arabika). Úrodná půda a vhodné podnebí ve výšce 1500 až 2000 m jsou zárukou velmi dobrých podmínek pro kvalitní produkci. Supremo se vyznačuje větším zrnem, pochází převážně od soukromých pěstitelů, kteří se o svou kávu pečlivě ...
Pražená mletá káva aromatizovaná (100% arabika) bez kofeinu, aroma s příchutí originálních čokoládových pralinek. K odstranění kofeinu z kávy byl použit jedinečný systém známý jako Swiss Water Process, neboli švýcarský vodní proces. Při tomto procesu se nepoužívají chemická rozpouštědla k odstran...
Pražená mletá káva aromatizovaná (100% arabika) bez kofeinu, aroma s příchutí originálních čokoládových pralinek. K odstranění kofeinu z kávy byl použit jedinečný systém známý jako Swiss Water Process, neboli švýcarský vodní proces. Při tomto procesu se nepoužívají chemická rozpouštědla k odstran...
Káva pochází z farmy „Reina Elizabeth\ldblquote ve West Valley na Kostarice, kde se pěstuje v nadmořské výšce 1450-1550 m n. m. Kávová zrna se sbírají ručně a po promytí se suší sluncem 12 dní na afrických lůžkách. Před tříděním a loupáním ještě 2 měsíce odpočívaj...
Káva pochází z farmy „Reina Elizabeth\ldblquote ve West Valley na Kostarice, kde se pěstuje v nadmořské výšce 1450-1550 m n. m. Kávová zrna se sbírají ručně a po promytí se suší sluncem 12 dní na afrických lůžkách. Před tříděním a loupáním ještě 2 měsíce odpočívaj...