Často kladené otázky

Kategorie

OXALIS CHOCOLOLATE

Informace

Časté dotazy zákazníků


1. Jsou pralinky bez lepku a laktózy?
- Všechny produkty máme BEZ LEPKU, ale laktózu nebo její stopy obsahují


2. Jsou v tom ořechy?
- Ano, pro výrobu ganáží (náplní) používáme i ořechové krémy a pesta (např. 100% pražené pistácie). Výroba probíhá na jednom stroji nebo ručně a tak nejsme schopni zajistit, že nedojde ke křížové kontaminaci. Proto všechny pralinky mohou obsahovat stopy ořechů.


3.Kolik % kakaa to má?
- mléčná 33,6 % kakaové sušiny (obsahuje kakaovou hmotu i kakaové máslo)

- hořká 54,5 % kakaové sušiny (obsahuje kakaovou hmotu i kakaové máslo)

- bílá – obsahuje jen kakaové máslo

4. Pražíte si čokoládu sami?
- Ne, ale vyrábíme z kvalitní belgické čokolády (čokoládových pecek)


5. Z jaké čokolády to vyrábíte?
- Je to čokoláda Callebaut. která používá pouze nejkvalitnější ingredience a vyrábí svou Finest Belgian Chocolate v srdci Belgie již déle než 100 let.


6. Kde to vyrábíte?
- Máme sociální podnik v Holešově


7. Co to je ten sociální podnik?
- Zaměstnáváme především lidi se zdravotním postižením a dáváme jim tím příležitost k návratu do běžného života.


Otevřít chat