Proces: anaerobic naturalRegion: San Salvador VolcanoNadmořská výška: 1650 m n.m.Farmář: Fernando AlfaroOdrůda: Bourbon/ArabigoCharakteristika: borůvky - ostružiny - kakaové boby. Bohaté tělo. Jiskřivá acidita.
Proces: anaerobic naturalRegion: San Salvador VolcanoNadmořská výška: 1650 m n.m.Farmář: Fernando AlfaroOdrůda: Bourbon/ArabigoCharakteristika: borůvky - ostružiny - kakaové boby. Bohaté tělo. Jiskřivá acidita.
Proces: anaerobic naturalRegion: San Salvador VolcanoNadmořská výška: 1650 m n.m.Farmář: Fernando AlfaroOdrůda: Bourbon/ArabigoCharakteristika: borůvky - ostružiny - kakaové boby. Bohaté tělo. Jiskřivá acidita.
Proces: anaerobic naturalRegion: San Salvador VolcanoNadmořská výška: 1650 m n.m.Farmář: Fernando AlfaroOdrůda: Bourbon/ArabigoCharakteristika: borůvky - ostružiny - kakaové boby. Bohaté tělo. Jiskřivá acidita.
Proces: Experimentální/Anaerobic washed fruit enzyme infuzed processOblast: Toba/SumatraNadmořská výška: 1400 m n.m.Farmář: Bang SilalahiOdrůda: CatimorCharakteristika: Jasmín, hořká čokoláda, černý čaj
Proces: Experimentální/Anaerobic washed fruit enzyme infuzed processOblast: Toba/SumatraNadmořská výška: 1400 m n.m.Farmář: Bang SilalahiOdrůda: CatimorCharakteristika: Jasmín, hořká čokoláda, černý čaj
Proces: Experimentální/Anaerobic washed fruit enzyme infuzed processOblast: Toba/SumatraNadmořská výška: 1400 m n.m.Farmář: Bang SilalahiOdrůda: CatimorCharakteristika: Jasmín, hořká čokoláda, černý čaj
Proces: Experimentální/Anaerobic washed fruit enzyme infuzed processOblast: Toba/SumatraNadmořská výška: 1400 m n.m.Farmář: Bang SilalahiOdrůda: CatimorCharakteristika: Jasmín, hořká čokoláda, černý čaj