Produkt již není v nabídce
Datum dostupnosti:
Doprava zdarma
Sejak je po Woojeonu druhým nejkvalitnějším korejským čajem. Lístky pro jeho výrobu se sbírají časně zjara. Svěží zelené lístky dávají vznik jasnému, světle zelenému nálevu, jehož jemná chuť je příjemně zakulacená s dozvukem v tónu kokosového mléka.
vodou o teplotě 70-80°C zalejte čaj v poměru 1,5 dl na čajovou lžičku. Pokud čaj louhujete v konvici, pak navíc 1 lžičku na konvici. Ponechte 2-3 minuty louhovat. Poté přeceďte. Možno připravit 3 nálevy.
sypaný pravý zelený čaj
Střední
Sejak je po Woojeonu druhým nejkvalitnějším korejským čajem. Lístky pro jeho výrobu se sbírají časně zjara. Svěží zelené lístky dávají vznik jasnému, světle zelenému nálevu, jehož jemná chuť je příjemně zakulacená s dozvukem v tónu kokosového mléka.
vodou o teplotě 70-80°C zalejte čaj v poměru 1,5 dl na čajovou lžičku. Pokud čaj louhujete v konvici, pak navíc 1 lžičku na konvici. Ponechte 2-3 minuty louhovat. Poté přeceďte. Možno připravit 3 nálevy.
sypaný pravý zelený čaj
Střední
Pravý černý aromatizovaný čaj se sladěnou, delikátní kompozicí pomeranče s bergamotem.
Pravý černý aromatizovaný čaj se sladěnou, delikátní kompozicí pomeranče s bergamotem.
Rooibos s kouzelným spojením vánočního koření a jablek.
Rooibos s kouzelným spojením vánočního koření a jablek.
Čaj se produkuje v oblasti Pindaya z čajovníků ve stáří od 25 až do 100 let v nadmořské výšce okolo 1200 metrů. Více než 50 % obyvatel tohoto regionu si vydělává na živobytí právě pěstováním čaje. Převážně zavinuté listy stříbřitě zelené barvy dávají po zalití sytě žlutý nálev. V chuti převažují...
Čaj se produkuje v oblasti Pindaya z čajovníků ve stáří od 25 až do 100 let v nadmořské výšce okolo 1200 metrů. Více než 50 % obyvatel tohoto regionu si vydělává na živobytí právě pěstováním čaje. Převážně zavinuté listy stříbřitě zelené barvy dávají po zalití sytě žlutý nálev. V chuti převažují...