Skladem
Datum dostupnosti:
sypaný černý čaj aromatizovaný, ochucený
Pravý černý aromatizovaný čaj se sladěnou, delikátní kompozicí pomeranče s bergamotem.
vroucí vodou zalejte čaj v poměru 10 g (cca 7 zarovnaných čajových lžiček) na 1 litr vody. Ponechte 3 minuty louhovat. Poté přeceďte.
pravý černý čaj, pomerančové plátky, zázvor, mrkev, kurkuma, pomerančová kůra (1,1 %), aroma, aroma bergamotu. Může obsahovat stopy skořápkových plodů.
Střední
sypaný černý čaj aromatizovaný, ochucený
Pravý černý aromatizovaný čaj se sladěnou, delikátní kompozicí pomeranče s bergamotem.
vroucí vodou zalejte čaj v poměru 10 g (cca 7 zarovnaných čajových lžiček) na 1 litr vody. Ponechte 3 minuty louhovat. Poté přeceďte.
pravý černý čaj, pomerančové plátky, zázvor, mrkev, kurkuma, pomerančová kůra (1,1 %), aroma, aroma bergamotu. Může obsahovat stopy skořápkových plodů.
Střední
…výrazná chuť černého čaje s broskví v kombinaci s aromatem šumivého vína připomínající koktejl Bellini
…výrazná chuť černého čaje s broskví v kombinaci s aromatem šumivého vína připomínající koktejl Bellini
Tento čaj pochází z vesnice Kvenobani v oblasti Guria. Čaj se vyrábí v malozávodě pana Avtandila Lomtatidze, kam putují čajové lístky z malých rodinných zahrad. Avtandil patří mezi první, kteří po rozpadu Sovětského svazu produkci čaje znovu rozběhli. Delší černohnědé lístky drátkovitého tvaru dá...
Tento čaj pochází z vesnice Kvenobani v oblasti Guria. Čaj se vyrábí v malozávodě pana Avtandila Lomtatidze, kam putují čajové lístky z malých rodinných zahrad. Avtandil patří mezi první, kteří po rozpadu Sovětského svazu produkci čaje znovu rozběhli. Delší černohnědé lístky drátkovitého tvaru dá...
Čajová zahrada Orangajuli leží v oblasti Mangaldai sousedící s Bhútánem. Tradice její produkce, kterou nepřerušily ani místní nepokoje, se tu odráží na kvalitě čaje. Po zalití čajových lístků vzniká nálev oranžovohnědé barvy. Ve vůni i chuti dominuje šťavnatý pomeranč.
Čajová zahrada Orangajuli leží v oblasti Mangaldai sousedící s Bhútánem. Tradice její produkce, kterou nepřerušily ani místní nepokoje, se tu odráží na kvalitě čaje. Po zalití čajových lístků vzniká nálev oranžovohnědé barvy. Ve vůni i chuti dominuje šťavnatý pomeranč.