Produkt již není v nabídce
Datum dostupnosti:
pražená zrnková káva aromatizovaná (100% arabika) s příchutí
Pražená zrnková káva aromatizovaná (100% arabika) s přírodním aroma karamelu.
hrubost mletí přizpůsobte zvolenému způsobu přípravy kávy. Na 100 ml vody o teplotě 93-94°C použijte 7 g mleté kávy. Uchovejte v suchu, chraňte před teplem ve vzduchotěsné nádobě.
pražená káva, aroma karamel (min. 2 %). Výživové údaje na 100 ml: energetická hodnota 45 kJ/ 11 kcal, tuky 0 g (z toho nasycené mastné kyseliny 0 g), sacharidy 1.9 g (z toho cukry 1,3 g), bílkoviny 0 g, sůl 0,03 g.
pražená zrnková káva aromatizovaná (100% arabika) s příchutí
Pražená zrnková káva aromatizovaná (100% arabika) s přírodním aroma karamelu.
hrubost mletí přizpůsobte zvolenému způsobu přípravy kávy. Na 100 ml vody o teplotě 93-94°C použijte 7 g mleté kávy. Uchovejte v suchu, chraňte před teplem ve vzduchotěsné nádobě.
pražená káva, aroma karamel (min. 2 %). Výživové údaje na 100 ml: energetická hodnota 45 kJ/ 11 kcal, tuky 0 g (z toho nasycené mastné kyseliny 0 g), sacharidy 1.9 g (z toho cukry 1,3 g), bílkoviny 0 g, sůl 0,03 g.
Pražená mletá káva aromatizovaná (100% arabika) s aroma připomínající vánoční cukroví.
Pražená mletá káva aromatizovaná (100% arabika) s aroma připomínající vánoční cukroví.
V regionech Chanchamayo a Cuzco se pěstuje největší množství bio kávy na světě. Kávy z andských hor mají specifický rustikální charakter, který ale nepřebíjí ostatní typické chuťové rysy peruánské kávy:delikátní tělo,vinnou aciditu,čistou a sladkou dochuť. I...
V regionech Chanchamayo a Cuzco se pěstuje největší množství bio kávy na světě. Kávy z andských hor mají specifický rustikální charakter, který ale nepřebíjí ostatní typické chuťové rysy peruánské kávy:delikátní tělo,vinnou aciditu,čistou a sladkou dochuť. I...
Promytá káva odrůdy Caturra/Catuai pochází z farmy Carmen Estate farmáře Carlose Aguilery, který je již třetí generací rodinné farmy z údolí Volcan u města Chiriqui. Káva se pěstuje ve nadmořské výšce 1700 m n.m. na strmých kopcích pod staletou vegetací deštného pr...
Promytá káva odrůdy Caturra/Catuai pochází z farmy Carmen Estate farmáře Carlose Aguilery, který je již třetí generací rodinné farmy z údolí Volcan u města Chiriqui. Káva se pěstuje ve nadmořské výšce 1700 m n.m. na strmých kopcích pod staletou vegetací deštného pr...