Skladem
Datum dostupnosti:
Doprava zdarma
pražená zrnková káva (100% arabika)
Promytá káva odrůdy Caturra/Catuai pochází z farmy Carmen Estate farmáře Carlose Aguilery, který je již třetí generací rodinné farmy z údolí Volcan u města Chiriqui. Káva se pěstuje ve nadmořské výšce 1700 m n.m. na strmých kopcích pod staletou vegetací deštného pralesa a přírodními toky, a získává tak na své kvalitě. V chuti i vůni najdete čokoládu v kombinaci s malinou a limetou. Acidita je delikátní, tělo vrstevnaté, bohaté.
Ideální pro tyto druhy přípravy: chemex, dripper, moka, aeropress, french press.
hrubost mletí přizpůsobte zvolenému způsobu přípravy kávy. Na 100 ml vody o teplotě 93-94°C použijte 7 g mleté kávy. Uchovejte v suchu, chraňte před teplem ve vzduchotěsné nádobě. Další tipy na přípravu našich káv najdete zde: http://www.oxalis.cz/priprava-kavy
pražená zrnková plantážní káva (100% arabika)
Vysoký
pražená zrnková káva (100% arabika)
Promytá káva odrůdy Caturra/Catuai pochází z farmy Carmen Estate farmáře Carlose Aguilery, který je již třetí generací rodinné farmy z údolí Volcan u města Chiriqui. Káva se pěstuje ve nadmořské výšce 1700 m n.m. na strmých kopcích pod staletou vegetací deštného pralesa a přírodními toky, a získává tak na své kvalitě. V chuti i vůni najdete čokoládu v kombinaci s malinou a limetou. Acidita je delikátní, tělo vrstevnaté, bohaté.
Ideální pro tyto druhy přípravy: chemex, dripper, moka, aeropress, french press.
hrubost mletí přizpůsobte zvolenému způsobu přípravy kávy. Na 100 ml vody o teplotě 93-94°C použijte 7 g mleté kávy. Uchovejte v suchu, chraňte před teplem ve vzduchotěsné nádobě. Další tipy na přípravu našich káv najdete zde: http://www.oxalis.cz/priprava-kavy
pražená zrnková plantážní káva (100% arabika)
Vysoký
Proces: natural, Region: Shevaroys hills, Nadmořská výška: 1450-1600 m n.m., Farmář: Prakashan Balaraman, Odrůda: Selection 9, Selection 5B. Charakteristika: hořká čokoláda - marakuja - zralý fík - bílý pepř. Sametové tělo. Delikátní acidita.
Proces: natural, Region: Shevaroys hills, Nadmořská výška: 1450-1600 m n.m., Farmář: Prakashan Balaraman, Odrůda: Selection 9, Selection 5B. Charakteristika: hořká čokoláda - marakuja - zralý fík - bílý pepř. Sametové tělo. Delikátní acidita.
Pražená zrnková plantážní káva (100% arabika). Káva Excelso má menší zrno než káva Supremo. Pochází z departamentu Antioquia. Jedná se o hornatou oblast, kde se káva pěstuje ve výšce 1500-2000 m. V chuti lze nalézt kakaové boby s oříškovou a ovocnou notou. Acidita ...
Pražená zrnková plantážní káva (100% arabika). Káva Excelso má menší zrno než káva Supremo. Pochází z departamentu Antioquia. Jedná se o hornatou oblast, kde se káva pěstuje ve výšce 1500-2000 m. V chuti lze nalézt kakaové boby s oříškovou a ovocnou notou. Acidita ...
Směs dvou káv typu arabika, které jsou pečlivě vybrány pro přípravu espressa i nápojů s mlékem. Ve vůni dominují mandle. Chuť je mandlovo-oříšková s lehkým tónem zralého ovoce a dlouhotrvající čokoládovou dochutí. Acidita je sametová, tělo plné.
Směs dvou káv typu arabika, které jsou pečlivě vybrány pro přípravu espressa i nápojů s mlékem. Ve vůni dominují mandle. Chuť je mandlovo-oříšková s lehkým tónem zralého ovoce a dlouhotrvající čokoládovou dochutí. Acidita je sametová, tělo plné.