Mikrolot je káva s jasným původem neboli s rodokmenem. Dozvíte se přesně, od kterého farmáře a z jakého regionu káva pochází, jakým způsobem byla zpracována, v jaké nadmořské výšce byla vypěstována, a o jakou odrůdu arabiky se jedná. Pěstuje se pouze v omezeném množství a vyznačuje se vysokou kvalitou. Při výběru mikrolotu se můžete řídit detailně vypracovaným chuťovým profilem a charakteristikou kávy.
Proces: anaerobic naturalRegion: San Salvador VolcanoNadmořská výška: 1650 m n.m.Farmář: Fernando AlfaroOdrůda: Bourbon/ArabigoCharakteristika: borůvky - ostružiny - kakaové boby. Bohaté tělo. Jiskřivá acidita.
Proces: anaerobic naturalRegion: San Salvador VolcanoNadmořská výška: 1650 m n.m.Farmář: Fernando AlfaroOdrůda: Bourbon/ArabigoCharakteristika: borůvky - ostružiny - kakaové boby. Bohaté tělo. Jiskřivá acidita.
Proces: anaerobic naturalRegion: San Salvador VolcanoNadmořská výška: 1650 m n.m.Farmář: Fernando AlfaroOdrůda: Bourbon/ArabigoCharakteristika: borůvky - ostružiny - kakaové boby. Bohaté tělo. Jiskřivá acidita.
Proces: anaerobic naturalRegion: San Salvador VolcanoNadmořská výška: 1650 m n.m.Farmář: Fernando AlfaroOdrůda: Bourbon/ArabigoCharakteristika: borůvky - ostružiny - kakaové boby. Bohaté tělo. Jiskřivá acidita.
Proces: natural, Region: Shevaroys hills, Nadmořská výška: 1450-1600 m n.m., Farmář: Prakashan Balaraman, Odrůda: Selection 9, Selection 5B. Charakteristika: hořká čokoláda - marakuja - zralý fík - bílý pepř. Sametové tělo. Delikátní acidita.
Proces: natural, Region: Shevaroys hills, Nadmořská výška: 1450-1600 m n.m., Farmář: Prakashan Balaraman, Odrůda: Selection 9, Selection 5B. Charakteristika: hořká čokoláda - marakuja - zralý fík - bílý pepř. Sametové tělo. Delikátní acidita.
Proces: washed Region: Ignacio Nadmořská výška: 1750 m n.m. Farma: El Acerillo Odrůda: Burbon, Caturra Charakteristika: ušlechtilá čokoláda, sladký pomeranč, vlašský ořech. Bohaté tělo, živá acidit...
Proces: washed Region: Ignacio Nadmořská výška: 1750 m n.m. Farma: El Acerillo Odrůda: Burbon, Caturra Charakteristika: ušlechtilá čokoláda, sladký pomeranč, vlašský ořech. Bohaté tělo, živá acidit...
Proces: natural, Region:Nyamagabe, Nadmořská výška: 1700 - 2000 m.n.m., Farma: Motherland, Odrůda: Bourbon Jackson. Charakteristika: sladký citrón - pekanový ořech - ušlechtilé kakao. Sametové tělo, živá acidita. Tato káva pochází z farmy Motherland Farmers ležící ...
Proces: natural, Region:Nyamagabe, Nadmořská výška: 1700 - 2000 m.n.m., Farma: Motherland, Odrůda: Bourbon Jackson. Charakteristika: sladký citrón - pekanový ořech - ušlechtilé kakao. Sametové tělo, živá acidita. Tato káva pochází z farmy Motherland Farmers ležící ...