Novinka

Costa Rica Finca Carrizal Yellow Honey - Boutique, 0,5 kg

Skladem

Doprava zdarma

Kód produktu : 80573
Cena za jednotku: 1 690 Kč / Kg
1 690 Kč1690.00CZK

Balení:

500 g150 g

Země původu: Kostarika
Acidita:
ideální pro tyto druhy přípravy:
  • French press
  • Moka
  • Turecká káva
  • Filtr
  • Aeropress
  • Pákový kávovar
  • Automatický kávovar

pražená zrnková plantážní káva (100% arabika)

Popis

Tato ka´va pocha´zi´ z u´rodne´ho u´doli´ Central Valley, nejlidnateˇjsˇi´ a ekonomicky nejaktivneˇjsˇi´ oblasti Kostariky. Region je prosluly´ nejen malebny´mi vesnicˇkami spjaty´mi s peˇstova´ni´m ka´vy, ale i prˇi´rodni´mi parky s vulka´ny a vodopa´dy. Ke zpracova´ni´ pouzˇi´vaji´ mi´stni´ farma´rˇi nejcˇasteˇji metodu Honey.
Na´sˇ novy´ za´stupce kostaricky´ch ka´v byl vypeˇstova´n ve vy´sˇce 1500 m n. m. farma´rˇem Rodolfem Boillatem na jeho farmeˇ Carrizal. Jedna´ se o odru°du Cattura, ktera´ prosˇla procesem zpracova´ni´ yellow honey. Ten prˇina´sˇi´ do vy´sledne´ chuti ka´vy prˇi´jemneˇ lahodne´ kakaove´ to´ny a ovocnou sveˇzˇest sladke´ho pomerancˇe\~a\~brusinky.

Příprava

Hrubost mletí přizpůsobte zvolenému způsobu přípravy kávy. Na 100 ml vody o teplotě 93 – 94°C použijte 7 g mleté kávy. Uchovejte v suchu, chraňte před teplem ve vzduchotěsné nádobě. Další tipy na přípravu našich káv najdete zde: http://www.oxalis.cz/priprava-kavy.

Složení

pražená zrnková plantážní káva (100% arabika)

Země původu: Kostarika
Acidita:
ideální pro tyto druhy přípravy:
  • French press
  • Moka
  • Turecká káva
  • Filtr
  • Aeropress
  • Pákový kávovar
  • Automatický kávovar

pražená zrnková plantážní káva (100% arabika)

Popis

Tato ka´va pocha´zi´ z u´rodne´ho u´doli´ Central Valley, nejlidnateˇjsˇi´ a ekonomicky nejaktivneˇjsˇi´ oblasti Kostariky. Region je prosluly´ nejen malebny´mi vesnicˇkami spjaty´mi s peˇstova´ni´m ka´vy, ale i prˇi´rodni´mi parky s vulka´ny a vodopa´dy. Ke zpracova´ni´ pouzˇi´vaji´ mi´stni´ farma´rˇi nejcˇasteˇji metodu Honey.
Na´sˇ novy´ za´stupce kostaricky´ch ka´v byl vypeˇstova´n ve vy´sˇce 1500 m n. m. farma´rˇem Rodolfem Boillatem na jeho farmeˇ Carrizal. Jedna´ se o odru°du Cattura, ktera´ prosˇla procesem zpracova´ni´ yellow honey. Ten prˇina´sˇi´ do vy´sledne´ chuti ka´vy prˇi´jemneˇ lahodne´ kakaove´ to´ny a ovocnou sveˇzˇest sladke´ho pomerancˇe\~a\~brusinky.

Příprava

Hrubost mletí přizpůsobte zvolenému způsobu přípravy kávy. Na 100 ml vody o teplotě 93 – 94°C použijte 7 g mleté kávy. Uchovejte v suchu, chraňte před teplem ve vzduchotěsné nádobě. Další tipy na přípravu našich káv najdete zde: http://www.oxalis.cz/priprava-kavy.

Složení

pražená zrnková plantážní káva (100% arabika)

Bude se vám hodit

Otevřít chat