Skladem
Datum dostupnosti:
pražená zrnková káva (100% arabika)
Káva pochází z farmy „Reina Elizabeth\ldblquote ve West Valley na Kostarice, kde se pěstuje v nadmořské výšce 1450-1550 m n. m. Kávová zrna se sbírají ručně a po promytí se suší sluncem 12 dní na afrických lůžkách. Před tříděním a loupáním ještě 2 měsíce odpočívají v pergamenu. Odrůda: Sarchimor. Proces: Black honey. Charakteristika: sladký karamel, jahody, černá jeřabina. Acidita delikátní a tělo sametové.
hrubost mletí přizpůsobte zvolenému způsobu přípravy kávy. Na 100 ml vody o teplotě 93-94°C použijte 7 g mleté kávy. Po pomletí ji uchovejte v suchu, chraňte před teplem ve vzduchotěsné nádobě. Další tipy na přípravu našich káv najdete zde: http://www.oxalis.cz/priprava-kavy
pražená zrnková plantážní káva (100% arabika)
pražená zrnková káva (100% arabika)
Káva pochází z farmy „Reina Elizabeth\ldblquote ve West Valley na Kostarice, kde se pěstuje v nadmořské výšce 1450-1550 m n. m. Kávová zrna se sbírají ručně a po promytí se suší sluncem 12 dní na afrických lůžkách. Před tříděním a loupáním ještě 2 měsíce odpočívají v pergamenu. Odrůda: Sarchimor. Proces: Black honey. Charakteristika: sladký karamel, jahody, černá jeřabina. Acidita delikátní a tělo sametové.
hrubost mletí přizpůsobte zvolenému způsobu přípravy kávy. Na 100 ml vody o teplotě 93-94°C použijte 7 g mleté kávy. Po pomletí ji uchovejte v suchu, chraňte před teplem ve vzduchotěsné nádobě. Další tipy na přípravu našich káv najdete zde: http://www.oxalis.cz/priprava-kavy
pražená zrnková plantážní káva (100% arabika)
pražená zrnková káva aromatizovaná (100% arabika) s chutí slaného karamelu
pražená zrnková káva aromatizovaná (100% arabika) s chutí slaného karamelu
Pražená zrnková plantážní káva (100% arabika). Etiopie je považována za kolébku kávy arabika. Káva z oblasti Yirgacheffe se pěstuje ve výšce 1800 až 2100 m. Tato promytá káva pochází ze zpracovatelského závodu Reko v Kochere. V období sklizně sem přiváží svou úrodu...
Pražená zrnková plantážní káva (100% arabika). Etiopie je považována za kolébku kávy arabika. Káva z oblasti Yirgacheffe se pěstuje ve výšce 1800 až 2100 m. Tato promytá káva pochází ze zpracovatelského závodu Reko v Kochere. V období sklizně sem přiváží svou úrodu...
Kávová zrnka se ukrývají ve sladké kávové třešni. Sušením těchto třešní vzniká cascara. Nápoj připravený z cascary má příjemně nasládlou vůni. Cascara pochází z farmy Hacienda Sonora, kde se ve výšce 1250 m n. m. již přes 50 let pěstuje a zpracovává vysoce kvalitní káva. Kávovníky se pěstují ...
Kávová zrnka se ukrývají ve sladké kávové třešni. Sušením těchto třešní vzniká cascara. Nápoj připravený z cascary má příjemně nasládlou vůni. Cascara pochází z farmy Hacienda Sonora, kde se ve výšce 1250 m n. m. již přes 50 let pěstuje a zpracovává vysoce kvalitní káva. Kávovníky se pěstují ...