Produkt již není v nabídce
Datum dostupnosti:
Zealong je první komerční čajovou zahradou na Novém Zélandu. Vznikla v roce 1996 díky čajovému nadšenci Vincentu Chenu. Pěstuje se zde čaj jen té nejvyšší kvality. Následné zpracování čajových lístků a balení probíhá s respektem k přírodě přímo u čajové plantáže v oblasti Waikato.
Doporučená příprava : vodou o teplotě 90 °C zalejte čaj v poměru 1,5 dl na 2 g čaje (cca 1 čajovou lžičku). Ponechte 5 minut louhovat, poté přeceďte. Možno připravit 4 nálevy.
Pravý polofermentovaný čaj.
Střední
Zealong je první komerční čajovou zahradou na Novém Zélandu. Vznikla v roce 1996 díky čajovému nadšenci Vincentu Chenu. Pěstuje se zde čaj jen té nejvyšší kvality. Následné zpracování čajových lístků a balení probíhá s respektem k přírodě přímo u čajové plantáže v oblasti Waikato.
Doporučená příprava : vodou o teplotě 90 °C zalejte čaj v poměru 1,5 dl na 2 g čaje (cca 1 čajovou lžičku). Ponechte 5 minut louhovat, poté přeceďte. Možno připravit 4 nálevy.
Pravý polofermentovaný čaj.
Střední
Jedná se o částečně oxidovaný čaj, pocházející z taiwanské farmy ve Fujianu. Tmavě zelené svinuté listy rostlinné vůně dávají po zalití kompaktní, příjemně zaoblenou chuť s lehce praženou notou.
Jedná se o částečně oxidovaný čaj, pocházející z taiwanské farmy ve Fujianu. Tmavě zelené svinuté listy rostlinné vůně dávají po zalití kompaktní, příjemně zaoblenou chuť s lehce praženou notou.
Slavný představitel částečně oxidovaných čajů. Velké, hrubé listy, výrazná a velmi příjemná vůně. Doporučujeme pro každého milovníka kvalitního čínského oolongu.
Slavný představitel částečně oxidovaných čajů. Velké, hrubé listy, výrazná a velmi příjemná vůně. Doporučujeme pro každého milovníka kvalitního čínského oolongu.
Základem je kvalitní oolong z jarní sklizně v Anxi ve Fujianu. Jedná se o částečně oxidovaný čaj, u kterého se čajové lístky před zaschnutím speciálním způsobem ochucují. Původ jeho výroby je na Taiwanu.
Základem je kvalitní oolong z jarní sklizně v Anxi ve Fujianu. Jedná se o částečně oxidovaný čaj, u kterého se čajové lístky před zaschnutím speciálním způsobem ochucují. Původ jeho výroby je na Taiwanu.