Skladem
Datum dostupnosti:
sypaný pravý polofermentovaný čaj
Slavný představitel částečně oxidovaných čajů. Velké, hrubé listy, výrazná a velmi příjemná vůně. Doporučujeme pro každého milovníka kvalitního čínského oolongu.
vodou o teplotě 90°C zalejte čaj v poměru 1,5 dl na 1 čajovou lžičku, pokud louhujete v konvici, pak navíc 1 lžičku na konvici. Ponechte 3-4 minuty louhovat. Poté přeceďte. Možno připravit 5 nálevů.
sypaný pravý polofermentovaný čaj
Střední
sypaný pravý polofermentovaný čaj
Slavný představitel částečně oxidovaných čajů. Velké, hrubé listy, výrazná a velmi příjemná vůně. Doporučujeme pro každého milovníka kvalitního čínského oolongu.
vodou o teplotě 90°C zalejte čaj v poměru 1,5 dl na 1 čajovou lžičku, pokud louhujete v konvici, pak navíc 1 lžičku na konvici. Ponechte 3-4 minuty louhovat. Poté přeceďte. Možno připravit 5 nálevů.
sypaný pravý polofermentovaný čaj
Střední
Jedná se o částečně oxidovaný čaj, pocházející z farmy v provincii Fujian. Tmavě zelené svinuté listy rostlinné vůně dávají po zalití kompaktní, příjemně zaoblenou chuť s lehce praženou notou.
Jedná se o částečně oxidovaný čaj, pocházející z farmy v provincii Fujian. Tmavě zelené svinuté listy rostlinné vůně dávají po zalití kompaktní, příjemně zaoblenou chuť s lehce praženou notou.
Základem je kvalitní oolong z jarní sklizně v Anxi ve Fujianu. Jedná se o částečně oxidovaný čaj, u kterého se čajové lístky před zaschnutím speciálním způsobem ochucují. Původ jeho výroby je na Taiwanu.
Základem je kvalitní oolong z jarní sklizně v Anxi ve Fujianu. Jedná se o částečně oxidovaný čaj, u kterého se čajové lístky před zaschnutím speciálním způsobem ochucují. Původ jeho výroby je na Taiwanu.
Čaj pochází z oblasti Wu Yi, pohoří na hranici provincií Fujian a Jiangxi. Lístky čaje jsou praženy při vyšších stupních, než je tomu běžné u příbuzného čaje Ti Kuan Yin. Po zalití vytvářejí objemné, hnědočerné lístky zlatavý nálev. Jeho výrazná vůně i chuť připomíná karambolu s tóny tropického d...
Čaj pochází z oblasti Wu Yi, pohoří na hranici provincií Fujian a Jiangxi. Lístky čaje jsou praženy při vyšších stupních, než je tomu běžné u příbuzného čaje Ti Kuan Yin. Po zalití vytvářejí objemné, hnědočerné lístky zlatavý nálev. Jeho výrazná vůně i chuť připomíná karambolu s tóny tropického d...