Skladem
Datum dostupnosti:
Doprava zdarma
pražená zrnková káva (100% arabika)
Farma La Mellos, která se nachází v oblasti Chocamán, Veracruz (nadmořská výška 1360 m n. m.)\~je řízena farmářkou Itzií de Lourdes Lopez Trejo. S bohatým dědictvím pěstování kávy předávaným z generace na generaci, si Itzia vypěstovala hluboký respekt k přírodě, který se odráží v kvalitě kávy vyrobené na její farmě. Odrůda: Colombia, CR95, Caturra, Proces: Washed. Ve vůni i chuti můžete nalézt ušlechtilou čokoládu, pomeranč a sušené švestky. Acidita je nízká.
hrubost mletí přizpůsobte zvolenému způsobu přípravy kávy. Na 100 ml vody o teplotě 93-94°C použijte 7 g mleté kávy. Uchovejte v suchu, chraňte před teplem ve vzduchotěsné nádobě. Další tipy na přípravu našich káv najdete zde: http://www.oxalis.cz/priprava-kavy
pražená zrnková káva (100% arabika)
pražená zrnková káva (100% arabika)
Farma La Mellos, která se nachází v oblasti Chocamán, Veracruz (nadmořská výška 1360 m n. m.)\~je řízena farmářkou Itzií de Lourdes Lopez Trejo. S bohatým dědictvím pěstování kávy předávaným z generace na generaci, si Itzia vypěstovala hluboký respekt k přírodě, který se odráží v kvalitě kávy vyrobené na její farmě. Odrůda: Colombia, CR95, Caturra, Proces: Washed. Ve vůni i chuti můžete nalézt ušlechtilou čokoládu, pomeranč a sušené švestky. Acidita je nízká.
hrubost mletí přizpůsobte zvolenému způsobu přípravy kávy. Na 100 ml vody o teplotě 93-94°C použijte 7 g mleté kávy. Uchovejte v suchu, chraňte před teplem ve vzduchotěsné nádobě. Další tipy na přípravu našich káv najdete zde: http://www.oxalis.cz/priprava-kavy
pražená zrnková káva (100% arabika)
pražená mletá káva aromatizovaná (100% arabika) s chutí slaného karamelu
pražená mletá káva aromatizovaná (100% arabika) s chutí slaného karamelu
Káva pochází z farmy „Reina Elizabeth\ldblquote ve West Valley na Kostarice, kde se pěstuje v nadmořské výšce 1450-1550 m n. m. Kávová zrna se sbírají ručně a po promytí se suší sluncem 12 dní na afrických lůžkách. Před tříděním a loupáním ještě 2 měsíce odpočívaj...
Káva pochází z farmy „Reina Elizabeth\ldblquote ve West Valley na Kostarice, kde se pěstuje v nadmořské výšce 1450-1550 m n. m. Kávová zrna se sbírají ručně a po promytí se suší sluncem 12 dní na afrických lůžkách. Před tříděním a loupáním ještě 2 měsíce odpočívaj...
pražená mletá káva aromatizovaná (100% arabika) s chutí tureckého medu
pražená mletá káva aromatizovaná (100% arabika) s chutí tureckého medu