Produkt již není v nabídce
Datum dostupnosti:
Doprava zdarma
Honey metodou zpracovaná káva odrůdy Venecia z farmy Sonora. Hacienda Sonora se nachází na úpatí světově známého vulkánu Poás. O kávu se tu starají otec a syn Alberto a Diego Guardia již od 70. let 20. století. V současnosti pěstují 20 různých odrůd na 80 hektarech obklopených deštným pralesem. Vůně je sladová, čokoládová. Chuť je kombinací sladké skořice, nugátu a rumových pralinek. Tělo je bohaté, sametové, acidita živá.
Ideální pro tyto druhy přípravy: dripper, aeropress, french press, chemex, espresso.
hrubost mletí přizpůsobte zvolenému způsobu přípravy kávy. Na 100 ml vody o teplotě 93-94°C použijte 7 g mleté kávy. Uchovejte v suchu, chraňte před teplem ve vzduchotěsné nádobě. Další tipy na přípravu našich káv najdete zde: http://www.oxalis.cz/priprava-kavy
pražená zrnková plantážní káva (100% arabika)
Vysoký
Honey metodou zpracovaná káva odrůdy Venecia z farmy Sonora. Hacienda Sonora se nachází na úpatí světově známého vulkánu Poás. O kávu se tu starají otec a syn Alberto a Diego Guardia již od 70. let 20. století. V současnosti pěstují 20 různých odrůd na 80 hektarech obklopených deštným pralesem. Vůně je sladová, čokoládová. Chuť je kombinací sladké skořice, nugátu a rumových pralinek. Tělo je bohaté, sametové, acidita živá.
Ideální pro tyto druhy přípravy: dripper, aeropress, french press, chemex, espresso.
hrubost mletí přizpůsobte zvolenému způsobu přípravy kávy. Na 100 ml vody o teplotě 93-94°C použijte 7 g mleté kávy. Uchovejte v suchu, chraňte před teplem ve vzduchotěsné nádobě. Další tipy na přípravu našich káv najdete zde: http://www.oxalis.cz/priprava-kavy
pražená zrnková plantážní káva (100% arabika)
Vysoký
Pražená zrnková plantážní káva (100% arabika). Směs vybraných brazilských arabik. K odstranění kofeinu z kávy byl použit jedinečný systém známý jako Swiss Water Process, neboli švýcarský vodní proces. Při tomto procesu se nepoužívají chemická rozpouštědla k odstran...
Pražená zrnková plantážní káva (100% arabika). Směs vybraných brazilských arabik. K odstranění kofeinu z kávy byl použit jedinečný systém známý jako Swiss Water Process, neboli švýcarský vodní proces. Při tomto procesu se nepoužívají chemická rozpouštědla k odstran...
Proces: natural, Region: Shevaroys hills, Nadmořská výška: 1450-1600 m n.m., Farmář: Prakashan Balaraman, Odrůda: Selection 9, Selection 5B. Charakteristika: hořká čokoláda - marakuja - zralý fík - bílý pepř. Sametové tělo. Delikátní acidita.
Proces: natural, Region: Shevaroys hills, Nadmořská výška: 1450-1600 m n.m., Farmář: Prakashan Balaraman, Odrůda: Selection 9, Selection 5B. Charakteristika: hořká čokoláda - marakuja - zralý fík - bílý pepř. Sametové tělo. Delikátní acidita.
Káva s lahodnou chutí višní máčených v čokoládě
Káva s lahodnou chutí višní máčených v čokoládě