Skladem
Datum dostupnosti:
Pražená zrnková plantážní káva (100% arabika). Směs vybraných brazilských arabik. K odstranění kofeinu z kávy byl použit jedinečný systém známý jako Swiss Water Process, neboli švýcarský vodní proces. Při tomto procesu se nepoužívají chemická rozpouštědla k odstranění kofeinu. V chuti i vůni objevíte sladkost a čerstvě pražené lískové oříšky. Káva je celkově lehká, s jemnou aciditou i tělem.
Ideální pro tyto druhy přípravy: dripper, french press, aeropress, espresso, chemex, moka.
hrubost mletí přizpůsobte zvolenému způsobu přípravy kávy. Na 100 ml vody o teplotě 93-94°C použijte 7 g mleté kávy. Po pomletí ji uchovejte v suchu, chraňte před teplem ve vzduchotěsné nádobě. Další tipy na přípravu našich káv najdete zde: http://www.oxalis.cz/priprava-kavy
Bez kofeinu
Pražená zrnková plantážní káva (100% arabika). Směs vybraných brazilských arabik. K odstranění kofeinu z kávy byl použit jedinečný systém známý jako Swiss Water Process, neboli švýcarský vodní proces. Při tomto procesu se nepoužívají chemická rozpouštědla k odstranění kofeinu. V chuti i vůni objevíte sladkost a čerstvě pražené lískové oříšky. Káva je celkově lehká, s jemnou aciditou i tělem.
Ideální pro tyto druhy přípravy: dripper, french press, aeropress, espresso, chemex, moka.
hrubost mletí přizpůsobte zvolenému způsobu přípravy kávy. Na 100 ml vody o teplotě 93-94°C použijte 7 g mleté kávy. Po pomletí ji uchovejte v suchu, chraňte před teplem ve vzduchotěsné nádobě. Další tipy na přípravu našich káv najdete zde: http://www.oxalis.cz/priprava-kavy
Bez kofeinu
Promytá káva z oblasti Sheka Forest v Biosférické rezervaci zapsané na seznamu UNESCO. Pochází z farmy Gamadro, kterou vede Anbaw Abeto Kekilo. Káva s výraznou vůní hořké čokolády a třtinového cukru. Také v chuti je čokoláda dominantní, navíc v ní objevíte tropicko...
Promytá káva z oblasti Sheka Forest v Biosférické rezervaci zapsané na seznamu UNESCO. Pochází z farmy Gamadro, kterou vede Anbaw Abeto Kekilo. Káva s výraznou vůní hořké čokolády a třtinového cukru. Také v chuti je čokoláda dominantní, navíc v ní objevíte tropicko...
Pražená zrnková káva aromatizovaná (100% arabika) s aroma smetanové čokolády a kokosu.
Pražená zrnková káva aromatizovaná (100% arabika) s aroma smetanové čokolády a kokosu.
Proces: washed Region: Ignacio Nadmořská výška: 1750 m n.m. Farma: El Acerillo Odrůda: Burbon, Caturra Charakteristika: ušlechtilá čokoláda, sladký pomeranč, vlašský ořech. Bohaté tělo, živá acidit...
Proces: washed Region: Ignacio Nadmořská výška: 1750 m n.m. Farma: El Acerillo Odrůda: Burbon, Caturra Charakteristika: ušlechtilá čokoláda, sladký pomeranč, vlašský ořech. Bohaté tělo, živá acidit...