Produkt již není v nabídce
Datum dostupnosti:
Honey metodou zpracovaná káva odrůdy Venecia z farmy Sonora. Hacienda Sonora se nachází na úpatí světově známého vulkánu Poás. O kávu se tu starají otec a syn Alberto a Diego Guardia již od 70. let 20. století. V současnosti pěstují 20 různých odrůd na 80 hektarech obklopených deštným pralesem. Vůně je sladová, čokoládová. Chuť je kombinací sladké skořice, nugátu a rumových pralinek. Tělo je bohaté, sametové, acidita živá.
Ideální pro tyto druhy přípravy: dripper, aeropress, french press, chemex, espresso.
hrubost mletí přizpůsobte zvolenému způsobu přípravy kávy. Na 100 ml vody o teplotě 93-94°C použijte 7 g mleté kávy. Uchovejte v suchu, chraňte před teplem ve vzduchotěsné nádobě. Další tipy na přípravu našich káv najdete zde: http://www.oxalis.cz/priprava-kavy
pražená zrnková plantážní káva (100% arabika)
Vysoký
Honey metodou zpracovaná káva odrůdy Venecia z farmy Sonora. Hacienda Sonora se nachází na úpatí světově známého vulkánu Poás. O kávu se tu starají otec a syn Alberto a Diego Guardia již od 70. let 20. století. V současnosti pěstují 20 různých odrůd na 80 hektarech obklopených deštným pralesem. Vůně je sladová, čokoládová. Chuť je kombinací sladké skořice, nugátu a rumových pralinek. Tělo je bohaté, sametové, acidita živá.
Ideální pro tyto druhy přípravy: dripper, aeropress, french press, chemex, espresso.
hrubost mletí přizpůsobte zvolenému způsobu přípravy kávy. Na 100 ml vody o teplotě 93-94°C použijte 7 g mleté kávy. Uchovejte v suchu, chraňte před teplem ve vzduchotěsné nádobě. Další tipy na přípravu našich káv najdete zde: http://www.oxalis.cz/priprava-kavy
pražená zrnková plantážní káva (100% arabika)
Vysoký
Pražená zrnková plantážní káva (100% arabika). Káva Excelso má menší zrno než káva Supremo. Pochází z departamentu Antioquia. Jedná se o hornatou oblast, kde se káva pěstuje ve výšce 1500-2000 m. V chuti lze nalézt kakaové boby s oříškovou a ovocnou notou. Acidita ...
Pražená zrnková plantážní káva (100% arabika). Káva Excelso má menší zrno než káva Supremo. Pochází z departamentu Antioquia. Jedná se o hornatou oblast, kde se káva pěstuje ve výšce 1500-2000 m. V chuti lze nalézt kakaové boby s oříškovou a ovocnou notou. Acidita ...
Káva pochází z La Cuesta Farm, která se nachází v regionu Los Santos v nadmořské výšce 1450 m. n. m. Při zpracování se používá nejmodernější odstraňovač slupek, který umožňuje, aby při následném sušení na lůžku zůstalo na kávových zrnech až 100 % dužiny. Odrůda Carurra, Catuai. Proces: Black ...
Káva pochází z La Cuesta Farm, která se nachází v regionu Los Santos v nadmořské výšce 1450 m. n. m. Při zpracování se používá nejmodernější odstraňovač slupek, který umožňuje, aby při následném sušení na lůžku zůstalo na kávových zrnech až 100 % dužiny. Odrůda Carurra, Catuai. Proces: Black ...
V regionech Chanchamayo a Cuzco se pěstuje největší množství bio kávy na světě. Kávy z andských hor mají specifický rustikální charakter, který ale nepřebíjí ostatní typické chuťové rysy peruánské kávy:delikátní tělo,vinnou aciditu,čistou a sladkou dochuť. I...
V regionech Chanchamayo a Cuzco se pěstuje největší množství bio kávy na světě. Kávy z andských hor mají specifický rustikální charakter, který ale nepřebíjí ostatní typické chuťové rysy peruánské kávy:delikátní tělo,vinnou aciditu,čistou a sladkou dochuť. I...