Skladem
Datum dostupnosti:
pražená mletá káva aromatizovaná (100% arabika) s příchutí
Pražená mletá káva aromatizovaná (100% arabika) s aroma kokosu s notou jamajského rumu.
na 100 ml vody o teplotě 93-94°C použijte 7 g mleté kávy. Uchovejte v suchu, chraňte před teplem ve vzduchotěsné nádobě.
pražená káva, aroma kokosu (3,2 %) s notou jamajského rumu Výživové údaje na 100 ml: energetická hodnota 39 kJ/ 9 kcal, tuky 0 g (z toho nasycené mastné kyseliny 0 g), sacharidy 1.5 g (z toho cukry 1,1 g), bílkoviny 0 g, sůl 0,03 g.
Střední
pražená mletá káva aromatizovaná (100% arabika) s příchutí
Pražená mletá káva aromatizovaná (100% arabika) s aroma kokosu s notou jamajského rumu.
na 100 ml vody o teplotě 93-94°C použijte 7 g mleté kávy. Uchovejte v suchu, chraňte před teplem ve vzduchotěsné nádobě.
pražená káva, aroma kokosu (3,2 %) s notou jamajského rumu Výživové údaje na 100 ml: energetická hodnota 39 kJ/ 9 kcal, tuky 0 g (z toho nasycené mastné kyseliny 0 g), sacharidy 1.5 g (z toho cukry 1,1 g), bílkoviny 0 g, sůl 0,03 g.
Střední
V regionech Chanchamayo a Cuzco se pěstuje největší množství bio kávy na světě. Kávy z andských hor mají specifický rustikální charakter, který ale nepřebíjí ostatní typické chuťové rysy peruánské kávy:delikátní tělo,vinnou aciditu,čistou a sladkou dochuť. I...
V regionech Chanchamayo a Cuzco se pěstuje největší množství bio kávy na světě. Kávy z andských hor mají specifický rustikální charakter, který ale nepřebíjí ostatní typické chuťové rysy peruánské kávy:delikátní tělo,vinnou aciditu,čistou a sladkou dochuť. I...
Pražená zrnková káva aromatizovaná (100% arabika) s aroma pomerančů a čokolády.
Pražená zrnková káva aromatizovaná (100% arabika) s aroma pomerančů a čokolády.
Pražená zrnková plantážní káva (100% arabika). Úrodná půda a vhodné podnebí ve výšce 1500 až 2000 m jsou zárukou velmi dobrých podmínek pro kvalitní produkci. Supremo se vyznačuje větším zrnem, pochází převážně od soukromých pěstitelů, kteří se o svou kávu pečlivě ...
Pražená zrnková plantážní káva (100% arabika). Úrodná půda a vhodné podnebí ve výšce 1500 až 2000 m jsou zárukou velmi dobrých podmínek pro kvalitní produkci. Supremo se vyznačuje větším zrnem, pochází převážně od soukromých pěstitelů, kteří se o svou kávu pečlivě ...