Skladem
Datum dostupnosti:
Pražená mletá káva aromatizovaná (100% arabika) s aroma krémové bílé čokolády a nugátu s tóny pistácií a vanilky.
na 100 ml vody o teplotě 93-94°C použijte 7 g mleté kávy. Uchovejte v suchu, chraňte před teplem ve vzduchotěsné nádobě.
pražená káva, aroma bílé čokolády a nugátu (3,5 %) Výživové údaje na 100 ml: energetická hodnota 42 kJ/ 10 kcal, tuky 0 g (z toho nasycené mastné kyseliny 0 g), sacharidy 1.7 g (z toho cukry 1.2 g), bílkoviny 0 g, sůl 0.03 g.
Vysoký
Pražená mletá káva aromatizovaná (100% arabika) s aroma krémové bílé čokolády a nugátu s tóny pistácií a vanilky.
na 100 ml vody o teplotě 93-94°C použijte 7 g mleté kávy. Uchovejte v suchu, chraňte před teplem ve vzduchotěsné nádobě.
pražená káva, aroma bílé čokolády a nugátu (3,5 %) Výživové údaje na 100 ml: energetická hodnota 42 kJ/ 10 kcal, tuky 0 g (z toho nasycené mastné kyseliny 0 g), sacharidy 1.7 g (z toho cukry 1.2 g), bílkoviny 0 g, sůl 0.03 g.
Vysoký
Pražená zrnková plantážní káva (100% arabika). Směs káv z farem Capoeira a Colonia dos Pinheiros, které se nacházejí v regionu Sul de Minas. Vyvážená kompozice odráží specifický chuťový profil tohoto terroiru. V chuti i vůni převažuje čokoláda a oříšky doprovázené ...
Pražená zrnková plantážní káva (100% arabika). Směs káv z farem Capoeira a Colonia dos Pinheiros, které se nacházejí v regionu Sul de Minas. Vyvážená kompozice odráží specifický chuťový profil tohoto terroiru. V chuti i vůni převažuje čokoláda a oříšky doprovázené ...
Proces: washed Region: Ignacio Nadmořská výška: 1750 m n.m. Farma: El Acerillo Odrůda: Burbon, Caturra Charakteristika: ušlechtilá čokoláda, sladký pomeranč, vlašský ořech. Bohaté tělo, živá acidit...
Proces: washed Region: Ignacio Nadmořská výška: 1750 m n.m. Farma: El Acerillo Odrůda: Burbon, Caturra Charakteristika: ušlechtilá čokoláda, sladký pomeranč, vlašský ořech. Bohaté tělo, živá acidit...
...pražená káva, lahodná kombinace smetanové čokolády a kokosu. K odstranění kofeinu z kávy byl použit jedinečný systém známý jako Swiss Water Process, neboli švýcarský vodní proces. Při tomto procesu se nepoužívají chemická rozpouštědla k odstranění kofeinu.
...pražená káva, lahodná kombinace smetanové čokolády a kokosu. K odstranění kofeinu z kávy byl použit jedinečný systém známý jako Swiss Water Process, neboli švýcarský vodní proces. Při tomto procesu se nepoužívají chemická rozpouštědla k odstranění kofeinu.