Skladem
Datum dostupnosti:
pražená zrnková káva (100% arabika)
Pražená zrnková plantážní káva (100% arabika). Hoja Blanca je kooperace, která se snaží pomáhat s čištěním a prodejem kávy drobným pěstitelům ve velmi nedostupné oblasti Cuilco v departementu Huehuetenango. Káva z tohoto regionu patří k tomu nejlepšímu, co Guatemala vyprodukuje. Výrazně nasládlá vůně i chuť připomíná nugát, lískové oříšky a smetanu. Acidita je jemná, tělo krémové.
Ideální pro tyto druhy přípravy: aeropress, dripper, moka, espresso, french press, chemex.
hrubost mletí přizpůsobte zvolenému způsobu přípravy kávy. Na 100 ml vody o teplotě 93-94°C použijte 7 g mleté kávy. Po pomletí ji uchovejte v suchu, chraňte před teplem ve vzduchotěsné nádobě. Další tipy na přípravu našich káv najdete zde: http://www.oxalis.cz/priprava-kavy
Nízký
pražená zrnková káva (100% arabika)
Pražená zrnková plantážní káva (100% arabika). Hoja Blanca je kooperace, která se snaží pomáhat s čištěním a prodejem kávy drobným pěstitelům ve velmi nedostupné oblasti Cuilco v departementu Huehuetenango. Káva z tohoto regionu patří k tomu nejlepšímu, co Guatemala vyprodukuje. Výrazně nasládlá vůně i chuť připomíná nugát, lískové oříšky a smetanu. Acidita je jemná, tělo krémové.
Ideální pro tyto druhy přípravy: aeropress, dripper, moka, espresso, french press, chemex.
hrubost mletí přizpůsobte zvolenému způsobu přípravy kávy. Na 100 ml vody o teplotě 93-94°C použijte 7 g mleté kávy. Po pomletí ji uchovejte v suchu, chraňte před teplem ve vzduchotěsné nádobě. Další tipy na přípravu našich káv najdete zde: http://www.oxalis.cz/priprava-kavy
Nízký
pražená zrnková káva aromatizovaná (100% arabika) s chutí dýňového koření
pražená zrnková káva aromatizovaná (100% arabika) s chutí dýňového koření
Káva pochází z regionu Muranga pod horou Mount Kenya, kde se pěstuje v nadmořské výšce 1600 až 2000 m. n. m. Kávová zrna jsou fermentována přes noc a po promytí sušena 8 až 14 dní. Odrůdy: SL 28, SL 34, Batian, Ruiru 11. Proces: Fully-washed. Ve vůni i chuti převaž...
Káva pochází z regionu Muranga pod horou Mount Kenya, kde se pěstuje v nadmořské výšce 1600 až 2000 m. n. m. Kávová zrna jsou fermentována přes noc a po promytí sušena 8 až 14 dní. Odrůdy: SL 28, SL 34, Batian, Ruiru 11. Proces: Fully-washed. Ve vůni i chuti převaž...
Pražená mletá káva aromatizovaná (100% arabika) s chutí zralých malin.
Pražená mletá káva aromatizovaná (100% arabika) s chutí zralých malin.