Skladem
Datum dostupnosti:
pražená zrnková káva (100% arabika)
Pražená zrnková plantážní káva (100% arabika). Etiopie je považována za kolébku kávy arabika. Káva z oblasti Yirgacheffe se pěstuje ve výšce 1800 až 2100 m. Tato promytá káva pochází ze zpracovatelského závodu Reko v Kochere. V období sklizně sem přiváží svou úrodu až 850 drobných pěstitelů. Komplexní káva výrazné chuti i vůně připomínající exotické ovoce s čokoládovými tóny. Tělo je bohaté, acidita delikátní.
Ideální pro tyto druhy přípravy: dripper, chemex, french press, espresso, aeropress.
hrubost mletí přizpůsobte zvolenému způsobu přípravy kávy. Na 100 ml vody o teplotě 93-94°C použijte 7 g mleté kávy. Po pomletí ji uchovejte v suchu, chraňte před teplem ve vzduchotěsné nádobě. Další tipy na přípravu našich káv najdete zde: http://www.oxalis.cz/priprava-kavy
pražená zrnková káva (100% arabika)
Pražená zrnková plantážní káva (100% arabika). Etiopie je považována za kolébku kávy arabika. Káva z oblasti Yirgacheffe se pěstuje ve výšce 1800 až 2100 m. Tato promytá káva pochází ze zpracovatelského závodu Reko v Kochere. V období sklizně sem přiváží svou úrodu až 850 drobných pěstitelů. Komplexní káva výrazné chuti i vůně připomínající exotické ovoce s čokoládovými tóny. Tělo je bohaté, acidita delikátní.
Ideální pro tyto druhy přípravy: dripper, chemex, french press, espresso, aeropress.
hrubost mletí přizpůsobte zvolenému způsobu přípravy kávy. Na 100 ml vody o teplotě 93-94°C použijte 7 g mleté kávy. Po pomletí ji uchovejte v suchu, chraňte před teplem ve vzduchotěsné nádobě. Další tipy na přípravu našich káv najdete zde: http://www.oxalis.cz/priprava-kavy
Pražená mletá káva aromatizovaná (100% arabika) s aroma s nádechem čokolády, smetany a třešní.
Pražená mletá káva aromatizovaná (100% arabika) s aroma s nádechem čokolády, smetany a třešní.
Proces: natural, Region:Nyamagabe, Nadmořská výška: 1700 - 2000 m.n.m., Farma: Motherland, Odrůda: Bourbon Jackson. Charakteristika: sladký citrón - pekanový ořech - ušlechtilé kakao. Sametové tělo, živá acidita.
Proces: natural, Region:Nyamagabe, Nadmořská výška: 1700 - 2000 m.n.m., Farma: Motherland, Odrůda: Bourbon Jackson. Charakteristika: sladký citrón - pekanový ořech - ušlechtilé kakao. Sametové tělo, živá acidita.
Káva s lahodnou chutí višní máčených v čokoládě
Káva s lahodnou chutí višní máčených v čokoládě