Skladem
Datum dostupnosti:
pražená zrnková káva (100% arabika)
Pražená zrnková plantážní káva (100% arabika). Směs vybraných brazilských arabik. K odstranění kofeinu z kávy byl použit jedinečný systém známý jako Swiss Water Process, neboli švýcarský vodní proces. Při tomto procesu se nepoužívají chemická rozpouštědla k odstranění kofeinu. V chuti i vůni objevíte sladkost a čerstvě pražené lískové oříšky. Káva je celkově lehká, s jemnou aciditou i tělem.
Ideální pro tyto druhy přípravy: dripper, french press, aeropress, espresso, chemex, moka.
hrubost mletí přizpůsobte zvolenému způsobu přípravy kávy. Na 100 ml vody o teplotě 93-94°C použijte 7 g mleté kávy. Po pomletí ji uchovejte v suchu, chraňte před teplem ve vzduchotěsné nádobě. Další tipy na přípravu našich káv najdete zde: http://www.oxalis.cz/priprava-kavy
pražená zrnková káva (100% arabika)
Pražená zrnková plantážní káva (100% arabika). Směs vybraných brazilských arabik. K odstranění kofeinu z kávy byl použit jedinečný systém známý jako Swiss Water Process, neboli švýcarský vodní proces. Při tomto procesu se nepoužívají chemická rozpouštědla k odstranění kofeinu. V chuti i vůni objevíte sladkost a čerstvě pražené lískové oříšky. Káva je celkově lehká, s jemnou aciditou i tělem.
Ideální pro tyto druhy přípravy: dripper, french press, aeropress, espresso, chemex, moka.
hrubost mletí přizpůsobte zvolenému způsobu přípravy kávy. Na 100 ml vody o teplotě 93-94°C použijte 7 g mleté kávy. Po pomletí ji uchovejte v suchu, chraňte před teplem ve vzduchotěsné nádobě. Další tipy na přípravu našich káv najdete zde: http://www.oxalis.cz/priprava-kavy
pražená zrnková káva aromatizovaná (100% arabika) s příchutí vaječného koňaku a rumu
pražená zrnková káva aromatizovaná (100% arabika) s příchutí vaječného koňaku a rumu
Pražená zrnková plantážní káva (100% arabika). Káva Excelso má menší zrno než káva Supremo. Pochází z departamentu Antioquia. Jedná se o hornatou oblast, kde se káva pěstuje ve výšce 1500-2000 m. V chuti lze nalézt kakaové boby s oříškovou a ovocnou notou. Acidita ...
Pražená zrnková plantážní káva (100% arabika). Káva Excelso má menší zrno než káva Supremo. Pochází z departamentu Antioquia. Jedná se o hornatou oblast, kde se káva pěstuje ve výšce 1500-2000 m. V chuti lze nalézt kakaové boby s oříškovou a ovocnou notou. Acidita ...
V regionech Chanchamayo a Cuzco se pěstuje největší množství bio kávy na světě. Kávy z andských hor mají specifický rustikální charakter, který ale nepřebíjí ostatní typické chuťové rysy peruánské kávy:delikátní tělo,vinnou aciditu,čistou a sladkou dochuť. I...
V regionech Chanchamayo a Cuzco se pěstuje největší množství bio kávy na světě. Kávy z andských hor mají specifický rustikální charakter, který ale nepřebíjí ostatní typické chuťové rysy peruánské kávy:delikátní tělo,vinnou aciditu,čistou a sladkou dochuť. I...