Není skladem
Datum dostupnosti:
pražená zrnková káva aromatizovaná (100% arabika) s příchutí
pražená zrnková káva aromatizovaná (100% arabika) s příchutí vaječného koňaku a rumu
hrubost mletí přizpůsobte zvolenému způsobu přípravy kávy. Na 100 ml vody o teplotě 93-94°C použijte 7 g mleté kávy. Uchovejte v suchu, chraňte před teplem ve vzduchotěsné nádobě.
pražená káva, aroma vaječného koňaku a rumu (1,6%). Výživové údaje na 100 ml: energetická hodnota 38 kJ/ 9 kcal, tuky 0 g (z toho nasycené mastné kyseliny 0 g), sacharidy 1.4 g (z toho cukry 1,1 g), bílkoviny 0 g, sůl 0,03 g.
Střední
pražená zrnková káva aromatizovaná (100% arabika) s příchutí
pražená zrnková káva aromatizovaná (100% arabika) s příchutí vaječného koňaku a rumu
hrubost mletí přizpůsobte zvolenému způsobu přípravy kávy. Na 100 ml vody o teplotě 93-94°C použijte 7 g mleté kávy. Uchovejte v suchu, chraňte před teplem ve vzduchotěsné nádobě.
pražená káva, aroma vaječného koňaku a rumu (1,6%). Výživové údaje na 100 ml: energetická hodnota 38 kJ/ 9 kcal, tuky 0 g (z toho nasycené mastné kyseliny 0 g), sacharidy 1.4 g (z toho cukry 1,1 g), bílkoviny 0 g, sůl 0,03 g.
Střední
Pražená zrnková plantážní káva (100% arabika). Antigua je jednou z nejstarších oblastí pěstování kávy v Guatemale a je známá produkcí jedněch z nejlepších káv na světě. Jejich specifická chuť je vytvářena vulkanickým podložím, charakteristickým pro většinu guatemalských káv. Rodinná farma Fi...
Pražená zrnková plantážní káva (100% arabika). Antigua je jednou z nejstarších oblastí pěstování kávy v Guatemale a je známá produkcí jedněch z nejlepších káv na světě. Jejich specifická chuť je vytvářena vulkanickým podložím, charakteristickým pro většinu guatemalských káv. Rodinná farma Fi...
pražená zrnková káva aromatizovaná (100% arabika) s chutí oříškových laskonek
pražená zrnková káva aromatizovaná (100% arabika) s chutí oříškových laskonek
Káva pochází z farmy „Reina Elizabeth\ldblquote ve West Valley na Kostarice, kde se pěstuje v nadmořské výšce 1450-1550 m. n. m. Kávová zrna se sbírají ručně a po promytí se suší sluncem 12 dní na afrických lůžkách. Před tříděním a loupáním ještě 2 měsíce odpočíva...
Káva pochází z farmy „Reina Elizabeth\ldblquote ve West Valley na Kostarice, kde se pěstuje v nadmořské výšce 1450-1550 m. n. m. Kávová zrna se sbírají ručně a po promytí se suší sluncem 12 dní na afrických lůžkách. Před tříděním a loupáním ještě 2 měsíce odpočíva...