Skladem
Datum dostupnosti:
sirup se zeleným čajem a příchutí černého bezu
Koncentrát ze zeleného čaje Matcha s příchutí černého bezu je vynikající na přípravu domácí limonády. Sirup využijete i do různých koktejlů, kterým dodá jedinečnou chuť. Před použitím vždy protřepejte.
Čajové sirupy Tea Syrups se vyrábí v České republice podle originální receptury, je bez umělých sladidel a barviv, jen s třtinovým cukrem.
Koncentrát řeďte studenou pitnou vodou v poměru 1:10. Chraňte před přímým slunečním zářením. Po otevření skladujte v chladu při teplotě 4 - 8 °C a spotřebujte během 4 týdnů. Usazenina není závadou.
třtinový cukr, koncentrovaná jablečná šťáva, voda, koncentrovaná šťáva z červené řepy, práškový zelený čaj Matcha 3 %, koncentrovaná citronová šťáva, přírodní aroma a přírodní aroma černého bezu 0,6 %. Podíl ovocné složky 62,7 %.
sirup se zeleným čajem a příchutí černého bezu
Koncentrát ze zeleného čaje Matcha s příchutí černého bezu je vynikající na přípravu domácí limonády. Sirup využijete i do různých koktejlů, kterým dodá jedinečnou chuť. Před použitím vždy protřepejte.
Čajové sirupy Tea Syrups se vyrábí v České republice podle originální receptury, je bez umělých sladidel a barviv, jen s třtinovým cukrem.
Koncentrát řeďte studenou pitnou vodou v poměru 1:10. Chraňte před přímým slunečním zářením. Po otevření skladujte v chladu při teplotě 4 - 8 °C a spotřebujte během 4 týdnů. Usazenina není závadou.
třtinový cukr, koncentrovaná jablečná šťáva, voda, koncentrovaná šťáva z červené řepy, práškový zelený čaj Matcha 3 %, koncentrovaná citronová šťáva, přírodní aroma a přírodní aroma černého bezu 0,6 %. Podíl ovocné složky 62,7 %.
Zahrada Castleton leží na západní straně pohoří, kterým projíždí pohádkový vlak do Darjeelingu, ve výšce od 900 do 1830 m n.m. Je jednou z nejrenomovanějších zahrad. Čaj se zde pěstuje již od roku 1885. Po zalití směsi lístků v různých odstínech zelené barvy vzniká...
Zahrada Castleton leží na západní straně pohoří, kterým projíždí pohádkový vlak do Darjeelingu, ve výšce od 900 do 1830 m n.m. Je jednou z nejrenomovanějších zahrad. Čaj se zde pěstuje již od roku 1885. Po zalití směsi lístků v různých odstínech zelené barvy vzniká...
Klasický bílý kandysový cukr poznáme podle pravidelných krystalů. Tyto krásné velké kousky vznikají speciální technologií. Jedná se o přírodní produkt, vhodný ke slazení všech druhů teplých nápojů. Obzvláště je možno jej doporučit k dochucení kvalitního černého čaje. Tradičně je také v domácnoste...
Klasický bílý kandysový cukr poznáme podle pravidelných krystalů. Tyto krásné velké kousky vznikají speciální technologií. Jedná se o přírodní produkt, vhodný ke slazení všech druhů teplých nápojů. Obzvláště je možno jej doporučit k dochucení kvalitního černého čaje. Tradičně je také v domácnoste...
Tato ka´va pocha´zi´ z u´rodne´ho u´doli´ Central Valley, nejlidnateˇjsˇi´ a ekonomicky nejaktivneˇjsˇi´ oblasti Kostariky. Region je prosluly´ nejen malebny´mi vesnicˇkami spjaty´mi s peˇstova´ni´m ka´vy, ale i prˇi´rodni´mi parky s vulka´ny a vodopa´dy. Ke zpraco...
Tato ka´va pocha´zi´ z u´rodne´ho u´doli´ Central Valley, nejlidnateˇjsˇi´ a ekonomicky nejaktivneˇjsˇi´ oblasti Kostariky. Region je prosluly´ nejen malebny´mi vesnicˇkami spjaty´mi s peˇstova´ni´m ka´vy, ale i prˇi´rodni´mi parky s vulka´ny a vodopa´dy. Ke zpraco...