Produkt již není v nabídce
Datum dostupnosti:
sypaný pravý zelený čaj čerstvá sklizeň 2023
Čerstvý jarní čaj pocházející z oblasti Kirishima v prefektuře Kagoshima. Smaragdově zelené, jehličkovité lístky vytvářejí po zalití světle zelený nálev. V chuti a vůni se snoubí umami, mladý lískový ořech a jemná nota citronové trávy zakulacená mléčnou pěnou.
vodou o teplotě 60 °C zalejte čaj v poměru 10 g (cca 6 vrchovatých čajových lžiček) na 1 litr vody. Ponechte 4 minuty louhovat. Poté přeceďte. Možno připravit 3 nálevy.
sypaný pravý zelený čaj čerstvá sklizeň 2023
Střední
sypaný pravý zelený čaj čerstvá sklizeň 2023
Čerstvý jarní čaj pocházející z oblasti Kirishima v prefektuře Kagoshima. Smaragdově zelené, jehličkovité lístky vytvářejí po zalití světle zelený nálev. V chuti a vůni se snoubí umami, mladý lískový ořech a jemná nota citronové trávy zakulacená mléčnou pěnou.
vodou o teplotě 60 °C zalejte čaj v poměru 10 g (cca 6 vrchovatých čajových lžiček) na 1 litr vody. Ponechte 4 minuty louhovat. Poté přeceďte. Možno připravit 3 nálevy.
sypaný pravý zelený čaj čerstvá sklizeň 2023
Střední
Zajímavá směs jednoho z nejlepších korejských zelených čajů ̵1 Sejaku (50 %) a pražené černé rýže (50 %). Neobyčejná kombinace černé rýže a smaragdově zelených čajových lístků dává po zalití průzračný zelený nálev. V chuti a vůni objevíte sladkou mléčnou rýži s lehce travnatými tóny.
Zajímavá směs jednoho z nejlepších korejských zelených čajů ̵1 Sejaku (50 %) a pražené černé rýže (50 %). Neobyčejná kombinace černé rýže a smaragdově zelených čajových lístků dává po zalití průzračný zelený nálev. V chuti a vůni objevíte sladkou mléčnou rýži s lehce travnatými tóny.
Unikátní druh čaje Pu-Erh. Lístky se sbírají ještě orosené a zásadně před devátou hodinou ranní.Nesmí přijít do styku se sluncem, vysouší se přírodně. Stříbřité až zlatavé ochmýřené pupeny tohoto čaje vytvářejí průzračný nálev sladce máslové chuti hrušek.
Unikátní druh čaje Pu-Erh. Lístky se sbírají ještě orosené a zásadně před devátou hodinou ranní.Nesmí přijít do styku se sluncem, vysouší se přírodně. Stříbřité až zlatavé ochmýřené pupeny tohoto čaje vytvářejí průzračný nálev sladce máslové chuti hrušek.