Produkt již není v nabídce
Datum dostupnosti:
sypaný pravý zelený čaj čerstvá sklizeň 2023
Čerstvý jarní čaj pocházející z oblasti Kirishima v prefektuře Kagoshima. Smaragdově zelené, jehličkovité lístky vytvářejí po zalití světle zelený nálev. V chuti a vůni se snoubí umami, mladý lískový ořech a jemná nota citronové trávy zakulacená mléčnou pěnou.
vodou o teplotě 60 °C zalejte čaj v poměru 10 g (cca 6 vrchovatých čajových lžiček) na 1 litr vody. Ponechte 4 minuty louhovat. Poté přeceďte. Možno připravit 3 nálevy.
sypaný pravý zelený čaj čerstvá sklizeň 2023
Střední
sypaný pravý zelený čaj čerstvá sklizeň 2023
Čerstvý jarní čaj pocházející z oblasti Kirishima v prefektuře Kagoshima. Smaragdově zelené, jehličkovité lístky vytvářejí po zalití světle zelený nálev. V chuti a vůni se snoubí umami, mladý lískový ořech a jemná nota citronové trávy zakulacená mléčnou pěnou.
vodou o teplotě 60 °C zalejte čaj v poměru 10 g (cca 6 vrchovatých čajových lžiček) na 1 litr vody. Ponechte 4 minuty louhovat. Poté přeceďte. Možno připravit 3 nálevy.
sypaný pravý zelený čaj čerstvá sklizeň 2023
Střední
Sencha ekologického původu z oblasti města Kirishima v prefektuře Kagoshima. Jedná se o květnovou produkci z kultivaru Asatsuyu. Zelené lístky dávají po zalití průzračný nálev jasně zelené barvy. V chuti se projevuje výrazná sladkost se zabarvením do makadamových oříšků. Samotný název Kinomi v př...
Sencha ekologického původu z oblasti města Kirishima v prefektuře Kagoshima. Jedná se o květnovou produkci z kultivaru Asatsuyu. Zelené lístky dávají po zalití průzračný nálev jasně zelené barvy. V chuti se projevuje výrazná sladkost se zabarvením do makadamových oříšků. Samotný název Kinomi v př...
Čajová oblast Borpatra se rozprostírá na úpatí distriktu Tirap v indickém státě Arunachal Pradesh. Čaj se v této oblasti pěstuje od pol. 19. století. Ideální přírodní podmínky a nejkvalitnějšími čajovníky dávají čajům z této oblasti živost a jedinečnost. Krátké, černé listy s občasnými tipsy dáv...
Čajová oblast Borpatra se rozprostírá na úpatí distriktu Tirap v indickém státě Arunachal Pradesh. Čaj se v této oblasti pěstuje od pol. 19. století. Ideální přírodní podmínky a nejkvalitnějšími čajovníky dávají čajům z této oblasti živost a jedinečnost. Krátké, černé listy s občasnými tipsy dáv...
Čaj se produkuje v oblasti Pindaya z čajovníků ve stáří od 25 až do 100 let v nadmořské výšce okolo 1200 metrů. Více než 50 % obyvatel tohoto regionu si vydělává na živobytí právě pěstováním čaje. Převážně zavinuté listy stříbřitě zelené barvy dávají po zalití sytě žlutý nálev. V chuti převažují...
Čaj se produkuje v oblasti Pindaya z čajovníků ve stáří od 25 až do 100 let v nadmořské výšce okolo 1200 metrů. Více než 50 % obyvatel tohoto regionu si vydělává na živobytí právě pěstováním čaje. Převážně zavinuté listy stříbřitě zelené barvy dávají po zalití sytě žlutý nálev. V chuti převažují...