Produkt již není v nabídce
Datum dostupnosti:
Osvěžující a nakopávací chuť brazilského maté v kombinaci s příchutí marakuji a citrusů. Dokonalé letní pití. Roztančí chuťové pohárky, osvěží, nakopne a rozjasní mysl. Žádný čajíček! Určeno milovníkům přírodního povzbuzení. Zažij na vlastní lok.
Voda, 11% třtinový cukr, 10% yerba mate, pomerančová kůra, jablka, květy chrpy, aroma marakuji, konzervanty: kyselina citrónová a sorban draselný.
Osvěžující a nakopávací chuť brazilského maté v kombinaci s příchutí marakuji a citrusů. Dokonalé letní pití. Roztančí chuťové pohárky, osvěží, nakopne a rozjasní mysl. Žádný čajíček! Určeno milovníkům přírodního povzbuzení. Zažij na vlastní lok.
Voda, 11% třtinový cukr, 10% yerba mate, pomerančová kůra, jablka, květy chrpy, aroma marakuji, konzervanty: kyselina citrónová a sorban draselný.
Mírně kyselý proslazený černý rybíz spolu s aromatickou čokoládou je skutečnou chuťovou výzvou, kterou stojí za to zažít. Výrazná chuť a vůně těchto malých bobulí vám připomene líné letní odpoledne a spolu s jemností čokolády vytvářejí úžasné občerstvení pro každé ...
Mírně kyselý proslazený černý rybíz spolu s aromatickou čokoládou je skutečnou chuťovou výzvou, kterou stojí za to zažít. Výrazná chuť a vůně těchto malých bobulí vám připomene líné letní odpoledne a spolu s jemností čokolády vytvářejí úžasné občerstvení pro každé ...
Patříte mezi milovníky kávy i čokolády? Pak je pro vás tato lahůdka jasnou volbou. Podlehněte lahodné chuti kávových zrn v hořké čokoládě. Tato kombinace vám zaručeně zvedne náladu.
Patříte mezi milovníky kávy i čokolády? Pak je pro vás tato lahůdka jasnou volbou. Podlehněte lahodné chuti kávových zrn v hořké čokoládě. Tato kombinace vám zaručeně zvedne náladu.
Klasický hnědý kandysový cukr poznáme podle pravidelných krystalů. Tyto krásné velké kousky vznikají speciální technologií. Typickou barvu i chuť mu pak dodá karamelizace. Jedná se o přírodní produkt, vhodný ke slazení všech druhů teplých nápojů, jako jsou např. grog, svařené víno, punč apod.
Klasický hnědý kandysový cukr poznáme podle pravidelných krystalů. Tyto krásné velké kousky vznikají speciální technologií. Typickou barvu i chuť mu pak dodá karamelizace. Jedná se o přírodní produkt, vhodný ke slazení všech druhů teplých nápojů, jako jsou např. grog, svařené víno, punč apod.