Produkt již není v nabídce
Datum dostupnosti:
Výborné kakaové sušenky s kávou a kokosem v bio kvalitě jsou připravovány bez palmového tuku, bez vajec a jsou slazeny přírodním třtinovým cukrem.
Hmotnost balení 100 g.
Skladujte v suchu a chraňte před teplem.
bio pšeničná mouka hladká, bio neztužený rostlinný tuk (bio slunečnicový olej a bio kakaové máslo v různém poměru, voda, bio emulgátor: bio slunečnicový lecitin, bio kyseliny: bio kyselina citronová), bio třtinový cukr, bio strouhaný kokos 12 %, bio pšeničná mouka celozrnná, bio kakaový prášek, bio káva 2,2 %, bio kardamon. Neobsahuje žádné kypřící látky. Může obsahovat stopy vajec, mléčný ch výrobků (včetně laktózy) a skořápkových plodů (lískové a vlašské ořechy).
Výborné kakaové sušenky s kávou a kokosem v bio kvalitě jsou připravovány bez palmového tuku, bez vajec a jsou slazeny přírodním třtinovým cukrem.
Hmotnost balení 100 g.
Skladujte v suchu a chraňte před teplem.
bio pšeničná mouka hladká, bio neztužený rostlinný tuk (bio slunečnicový olej a bio kakaové máslo v různém poměru, voda, bio emulgátor: bio slunečnicový lecitin, bio kyseliny: bio kyselina citronová), bio třtinový cukr, bio strouhaný kokos 12 %, bio pšeničná mouka celozrnná, bio kakaový prášek, bio káva 2,2 %, bio kardamon. Neobsahuje žádné kypřící látky. Může obsahovat stopy vajec, mléčný ch výrobků (včetně laktózy) a skořápkových plodů (lískové a vlašské ořechy).
Kandys poznáte podle pravidelných krystalů, které vznikají speciální technologií. Je vhodný ke slazení všech druhů teplých nápojů.
Kandys poznáte podle pravidelných krystalů, které vznikají speciální technologií. Je vhodný ke slazení všech druhů teplých nápojů.
Klasický hnědý kandysový cukr poznáme podle pravidelných krystalů. Tyto krásné velké kousky vznikají speciální technologií. Typickou barvu i chuť mu pak dodá karamelizace. Jedná se o přírodní produkt, vhodný ke slazení všech druhů teplých nápojů, jako jsou např. grog, svařené víno, punč apod.
Klasický hnědý kandysový cukr poznáme podle pravidelných krystalů. Tyto krásné velké kousky vznikají speciální technologií. Typickou barvu i chuť mu pak dodá karamelizace. Jedná se o přírodní produkt, vhodný ke slazení všech druhů teplých nápojů, jako jsou např. grog, svařené víno, punč apod.
Je těžké odolat čerstvě praženým mandlím v bílé krémové čokoládě posypané chutnou skořicí. Této čokoládové pochoutky se nebudete moct nabažit. Kombinace křupavých mandlí a sametové bílé čokolády s energizující skořicí je delikátní odměnou pro vaše chuťové buňky.
Je těžké odolat čerstvě praženým mandlím v bílé krémové čokoládě posypané chutnou skořicí. Této čokoládové pochoutky se nebudete moct nabažit. Kombinace křupavých mandlí a sametové bílé čokolády s energizující skořicí je delikátní odměnou pro vaše chuťové buňky.