Produkt již není v nabídce
Datum dostupnosti:
Výborné kakaové sušenky s kávou a kokosem v bio kvalitě jsou připravovány bez palmového tuku, bez vajec a jsou slazeny přírodním třtinovým cukrem.
Hmotnost balení 100 g.
Skladujte v suchu a chraňte před teplem.
bio pšeničná mouka hladká, bio neztužený rostlinný tuk (bio slunečnicový olej a bio kakaové máslo v různém poměru, voda, bio emulgátor: bio slunečnicový lecitin, bio kyseliny: bio kyselina citronová), bio třtinový cukr, bio strouhaný kokos 12 %, bio pšeničná mouka celozrnná, bio kakaový prášek, bio káva 2,2 %, bio kardamon. Neobsahuje žádné kypřící látky. Může obsahovat stopy vajec, mléčný ch výrobků (včetně laktózy) a skořápkových plodů (lískové a vlašské ořechy).
Výborné kakaové sušenky s kávou a kokosem v bio kvalitě jsou připravovány bez palmového tuku, bez vajec a jsou slazeny přírodním třtinovým cukrem.
Hmotnost balení 100 g.
Skladujte v suchu a chraňte před teplem.
bio pšeničná mouka hladká, bio neztužený rostlinný tuk (bio slunečnicový olej a bio kakaové máslo v různém poměru, voda, bio emulgátor: bio slunečnicový lecitin, bio kyseliny: bio kyselina citronová), bio třtinový cukr, bio strouhaný kokos 12 %, bio pšeničná mouka celozrnná, bio kakaový prášek, bio káva 2,2 %, bio kardamon. Neobsahuje žádné kypřící látky. Může obsahovat stopy vajec, mléčný ch výrobků (včetně laktózy) a skořápkových plodů (lískové a vlašské ořechy).
Klasický hnědý kandysový cukr poznáme podle pravidelných krystalů. Tyto krásné velké kousky vznikají speciální technologií. Typickou barvu i chuť mu pak dodá karamelizace. Jedná se o přírodní produkt, vhodný ke slazení všech druhů teplých nápojů, jako jsou např. grog, svařené víno, punč apod.
Klasický hnědý kandysový cukr poznáme podle pravidelných krystalů. Tyto krásné velké kousky vznikají speciální technologií. Typickou barvu i chuť mu pak dodá karamelizace. Jedná se o přírodní produkt, vhodný ke slazení všech druhů teplých nápojů, jako jsou např. grog, svařené víno, punč apod.
Klasický bílý kandysový cukr poznáme podle pravidelných krystalů. Tyto krásné velké kousky vznikají speciální technologií. Jedná se o přírodní produkt, vhodný ke slazení všech druhů teplých nápojů. Obzvláště je možno jej doporučit k dochucení kvalitního černého čaje. Tradičně je také v domácnoste...
Klasický bílý kandysový cukr poznáme podle pravidelných krystalů. Tyto krásné velké kousky vznikají speciální technologií. Jedná se o přírodní produkt, vhodný ke slazení všech druhů teplých nápojů. Obzvláště je možno jej doporučit k dochucení kvalitního černého čaje. Tradičně je také v domácnoste...
Mírně kyselý proslazený černý rybíz spolu s aromatickou čokoládou je skutečnou chuťovou výzvou, kterou stojí za to zažít. Výrazná chuť a vůně těchto malých bobulí vám připomene líné letní odpoledne a spolu s jemností čokolády vytvářejí úžasné občerstvení pro každé ...
Mírně kyselý proslazený černý rybíz spolu s aromatickou čokoládou je skutečnou chuťovou výzvou, kterou stojí za to zažít. Výrazná chuť a vůně těchto malých bobulí vám připomene líné letní odpoledne a spolu s jemností čokolády vytvářejí úžasné občerstvení pro každé ...