Produkt již není v nabídce
Datum dostupnosti:
sypaný pravý polofermentovaný čaj
Pěstování čaje v Thajsku má velmi mladou historii, jeho počátek se datuje do 80. let 20. století. Způsob zpracování čaje je velmi podobný tomu na Tai-wanu. Tmavě hnědé lístky pravidelně svinuté do kuliček dávají po zalití vznik světle hnědému nálevu. V chuti i vůni tohoto čaje dominují zralé citrusové plody.
vodou o teplotě 90°C zalejte čaj v poměru 1,5 dl na 1 čajovou lžičku, pokud louhujete v konvici, pak navíc 1 lžičku na konvici. Ponechte 3-5 minut louhovat. Poté přeceďte. Možno připravit 3 nálevy.
Střední
sypaný pravý polofermentovaný čaj
Pěstování čaje v Thajsku má velmi mladou historii, jeho počátek se datuje do 80. let 20. století. Způsob zpracování čaje je velmi podobný tomu na Tai-wanu. Tmavě hnědé lístky pravidelně svinuté do kuliček dávají po zalití vznik světle hnědému nálevu. V chuti i vůni tohoto čaje dominují zralé citrusové plody.
vodou o teplotě 90°C zalejte čaj v poměru 1,5 dl na 1 čajovou lžičku, pokud louhujete v konvici, pak navíc 1 lžičku na konvici. Ponechte 3-5 minut louhovat. Poté přeceďte. Možno připravit 3 nálevy.
Střední
Slavný představitel částečně oxidovaných čajů. Velké, hrubé listy, výrazná a velmi příjemná vůně. Doporučujeme pro každého milovníka kvalitního čínského oolongu.
Slavný představitel částečně oxidovaných čajů. Velké, hrubé listy, výrazná a velmi příjemná vůně. Doporučujeme pro každého milovníka kvalitního čínského oolongu.
Základem je kvalitní oolong z jarní sklizně v Anxi ve Fujianu. Jedná se o částečně oxidovaný čaj, u kterého se čajové lístky před zaschnutím speciálním způsobem ochucují. Původ jeho výroby je na Taiwanu.
Základem je kvalitní oolong z jarní sklizně v Anxi ve Fujianu. Jedná se o částečně oxidovaný čaj, u kterého se čajové lístky před zaschnutím speciálním způsobem ochucují. Původ jeho výroby je na Taiwanu.
Jedná se o částečně oxidovaný čaj, pocházející z taiwanské farmy ve Fujianu. Tmavě zelené svinuté listy rostlinné vůně dávají po zalití kompaktní, příjemně zaoblenou chuť s lehce praženou notou.
Jedná se o částečně oxidovaný čaj, pocházející z taiwanské farmy ve Fujianu. Tmavě zelené svinuté listy rostlinné vůně dávají po zalití kompaktní, příjemně zaoblenou chuť s lehce praženou notou.