Skladem
Datum dostupnosti:
Doprava zdarma
sypaný pravý černý čaj
Plně oxidovaný černý čaj z oblasti Modrých hor. Vyrábí se z jemných čajových lístků, které jsou mistrně rolovány do zatočených jehliček. Dlouhé černé lístky dávají po zalití nálev medové barvy. Ve vůni dominují luční květy společně s pomerančem. Chuť je kombinací tureckého medu a pomerančové šťávy.
vroucí vodou zalejte čaj v poměru 12 g (cca 7 vrchovatých čajových lžiček) na 1 litr vody. Ponechte 3 minuty louhovat. Poté přeceďte. Možno připravit 1 nálev.
sypaný pravý černý čaj
sypaný pravý černý čaj
Plně oxidovaný černý čaj z oblasti Modrých hor. Vyrábí se z jemných čajových lístků, které jsou mistrně rolovány do zatočených jehliček. Dlouhé černé lístky dávají po zalití nálev medové barvy. Ve vůni dominují luční květy společně s pomerančem. Chuť je kombinací tureckého medu a pomerančové šťávy.
vroucí vodou zalejte čaj v poměru 12 g (cca 7 vrchovatých čajových lžiček) na 1 litr vody. Ponechte 3 minuty louhovat. Poté přeceďte. Možno připravit 1 nálev.
sypaný pravý černý čaj
Čaj pocházející z plantáže o nadmořské výšce 1400 m. Velké, dlouhé, mírně svinuté lístky vytvářejí světle hnědý nálev s chutí zralých jablek.
Čaj pocházející z plantáže o nadmořské výšce 1400 m. Velké, dlouhé, mírně svinuté lístky vytvářejí světle hnědý nálev s chutí zralých jablek.
V Číně také známá jako Xiao Tuocha (čaj do misky). Vybrané sorty Pu-Erh Tea jsou lisovány do malých "vosích hnízd", které mají překvapivě bohatý a nasládlý nálev s plnou chutí a jemným zakončením.
V Číně také známá jako Xiao Tuocha (čaj do misky). Vybrané sorty Pu-Erh Tea jsou lisovány do malých "vosích hnízd", které mají překvapivě bohatý a nasládlý nálev s plnou chutí a jemným zakončením.
Kandy je nejstarším regionem, kde se na Srí Lance pěstuje čaj. Jeho minulost sahá až do roku 1867. Čaj se zde pěstuje v nadmořské výšce 650 – 1300 m n.m. Je směsí ze zahrad Uplands, Harangala a Dartry Valley. Po zalití hnědočerných listů vniká žlutooranžový nálev s vůní i chutí sladkého citrónu a...
Kandy je nejstarším regionem, kde se na Srí Lance pěstuje čaj. Jeho minulost sahá až do roku 1867. Čaj se zde pěstuje v nadmořské výšce 650 – 1300 m n.m. Je směsí ze zahrad Uplands, Harangala a Dartry Valley. Po zalití hnědočerných listů vniká žlutooranžový nálev s vůní i chutí sladkého citrónu a...