Skladem
Datum dostupnosti:
sypaný pravý černý čaj
Kandy je nejstarším regionem, kde se na Srí Lance pěstuje čaj. Jeho minulost sahá až do roku 1867. Čaj se zde pěstuje v nadmořské výšce 650 – 1300 m n.m. Je směsí ze zahrad Uplands, Harangala a Dartry Valley. Po zalití hnědočerných listů vniká žlutooranžový nálev s vůní i chutí sladkého citrónu a kakaa.
vroucí vodou zalejte čaj v poměru 12 g (cca 6 vrchovatých čajových lžiček) na 1 litr vody. Ponechte 3 minuty louhovat. Poté přeceďte. Možno připravit 1 nálev.
sypaný pravý černý čaj
Střední
sypaný pravý černý čaj
Kandy je nejstarším regionem, kde se na Srí Lance pěstuje čaj. Jeho minulost sahá až do roku 1867. Čaj se zde pěstuje v nadmořské výšce 650 – 1300 m n.m. Je směsí ze zahrad Uplands, Harangala a Dartry Valley. Po zalití hnědočerných listů vniká žlutooranžový nálev s vůní i chutí sladkého citrónu a kakaa.
vroucí vodou zalejte čaj v poměru 12 g (cca 6 vrchovatých čajových lžiček) na 1 litr vody. Ponechte 3 minuty louhovat. Poté přeceďte. Možno připravit 1 nálev.
sypaný pravý černý čaj
Střední
Pravý černý aromatizovaný čaj s magickou chutí třešní a tropického ovoce.
Pravý černý aromatizovaný čaj s magickou chutí třešní a tropického ovoce.
Čajová zahrada Okayti se rozkládá na břehu řeky Mechi protékající podél hranice s Nepálem v nadmořské výšce od 1 770 m do 2 360 m. Čaj se tu pěstuje od roku 1888. Po zalití zelených lístků, které jsou v kombinaci světlého a tmavého odstínu, vzniká žlutooranžový nálev. Ve vůni objevíte rozkvetlou ...
Čajová zahrada Okayti se rozkládá na břehu řeky Mechi protékající podél hranice s Nepálem v nadmořské výšce od 1 770 m do 2 360 m. Čaj se tu pěstuje od roku 1888. Po zalití zelených lístků, které jsou v kombinaci světlého a tmavého odstínu, vzniká žlutooranžový nálev. Ve vůni objevíte rozkvetlou ...
Klasický ranní životabudič, vhodný v kombinaci s mlékem či kandysovým cukrem. Ve směsi převažují černé, zavinuté lístky, doplněné oranžovými tipsy. Po zalití vzniká výrazný tělnatý nálev mahagonové barvy. Ve vůni i chuti můžete ucítit slad a whisky z dubového sudu....
Klasický ranní životabudič, vhodný v kombinaci s mlékem či kandysovým cukrem. Ve směsi převažují černé, zavinuté lístky, doplněné oranžovými tipsy. Po zalití vzniká výrazný tělnatý nálev mahagonové barvy. Ve vůni i chuti můžete ucítit slad a whisky z dubového sudu....